Startup-uri înscrise în Orange Fab

/
Startup-uri înscrise în Orange Fab

Orange Fab susține startup-urile cu proiecte inovatoare, care au deja un produs cel puțin la nivel de MVP. Startup-urile admise în progamul de accelerare pot alege să implementeze un proiect pilot alături de clienți Orange, validându-și astfel produsul.

Startup-uri înscrise în Orange Fab 2018

smart territories

KFactory
KFactory este o soluție Industry 4.0 care digitalizează procesul de producție, având ca scop managementul și îmbunătățirea performanței.
Proiectată să fie accesibilă în orice moment operatorilor, inginerilor și managerilor, KFactory utilizează cele mai noi tehnologii de pe piață: Internet of Things (IoT) pentru colectarea automată de date, respectiv machine learning pentru a înțelege și optimiza modul în care echipamentele industriale, operatorii și comenzile au impact asupra procesului de producție.

Află mai mult »

smart territories

Blugento
Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă construită pe platforma Magento, una dintre cele cea mai populare platforme de comerţ electronic din întreaga lume, într-un format SaaS (Software as a Service). Blugento oferă toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, în baza unui abonament lunar și este integrat cu peste 100 soluții de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive magazinelor online.

Find out more »

security

Dekeneas
O soluție de securitate ce folosește inteligența artificială pentru a adresa două din cele mai complexe și greu de combătut atacuri informatice: watering hole și cryptojacking. Chiar știi ce fac websiteurile pe care le vizitezi zilnic cu echipamentul tău, în spatele cortinei?

security

logo-appsulate
Appsulate este un mediu izolat care acționează ca un scut între utilizatori și aplicații web care asigură atât utilizatorii interni, cât și cei externi: atunci când se lucrează la distanță sau terțe părți au nevoie de acces la aplicațiile web din corporații, Appsulate previne exfiltrarea datelor și oferă control, monitorizare și conformitate cu standardele de securitate.

Află mai mult »


Startup-uri înscrise în Orange Fab 2017

security

logo-pentest
Primul serviciu online de evaluare nivelului de securitate prin penetration testing unde utilizatorii obțin o listă detaliată a vulnerabilităților pe care le pot repara pentru a face față unui atac cibernetic.

Află mai mult »

future of life

logo-uradmonitor
uRADMonitor propune o soluție de monitorizare a calității aerului, care este deja în etapa de producție. Misiunea lor este de a îmunătăți viețile oamenilor prin dezvoltarea de tehnologii și atingerea potențialului maxim al aplicațiilor hibride hardware/software.

Află mai mult »

future of life

logo-symme3d
Prima imprimantă 3D complet integrată și precisă pentru țesuturi avasculare și vase de sange realizate din celule stem, ce folosește un incubator de ultimă generație cu temperatură și umiditatea controlate.

Află mai mult »

smart territories

logo-fullscreen-1
Fullscreen Digital propune o nouă generație de servicii de cloud cu inteligență bazată pe locație. Soluțiile lor ajută la transformarea vizitatorilor în cumpărători în magazinele tradiționale și la obținerea de informații despre consumatori care pot ajuta la creșterea veniturilor.

Află mai mult »

smart territories

logo-cbntech
CBNAgro.tech este un produs IoT complex, format din componente hardware și software, pentru a-i ajuta pe proprietarii de silozuri să devină mai profitabili și să evite însilozarea și deteriorarea produselor.

Află mai mult »

smart territories

logo-x2
Un ecosistem IoT cu focus pe energie, dar aplicabil şi industriilor de utilități, telecom și securitatea infrastructurii, generând beneficii pentru clienți, precum reducerea facturii de energie cu până la 10%, dar şi optimizarea OPEX si CAPEX prin design inovativ şi disruptiv.

Află mai mult »


Dacă ai un startup și vrei să începi o colaborare cu Orange, aplică la Orange Fab.

Aplică acum