Startup-uri înscrise în Orange Fab

/
Startup-uri înscrise în Orange Fab

Orange Fab susține startup-urile cu proiecte inovatoare, care au deja un produs cel puțin la nivel de MVP. Startup-urile admise în progamul de accelerare implementează alături de Orange proiecte pilot, valindându-și astfel produsul și crescându-și baza de clienți.

Startup-uri înscrise în Orange Fab în 2023

Smart City & Mobility

blume-technologies-logo

Blume Technologies adresează problema numărului mare de accidente ce au loc pe trecerile de pietoni nesemaforizate, acestea reprezentând 25% din totalul accidentelor în care pietonii sunt implicați în România. Soluția dezvoltată oferă un sistem de avertizare pentru trecerile de pietoni nesemaforizate bazat pe inteligența artificială. Acesta detectează comportamentul pietonilor și atenționează șoferii în legătură cu prezența pietonilor și partea de carosabil de pe care vor să traverseze. De asemenea, sistemul înregistrează zona trecerii de pietoni și colectează date de trafic care sunt furnizate sub formă de statistici către autoritățile publice.

Află mai mult »

Health & Lifestyle

cardio-medive-logo

CardioMedive a dezvoltat un dispozitiv inovator Hospital@Home multifunctional, ieftin și ușor de utilizat pentru toată familia. Designul modular îl face ideal pentru o gamă largă de scenarii și afecțiuni multiple, inovând modul în care este furnizată asistența medicală pentru pediatrie, asistență primară sau boli cronice complexe. Soluția dezvoltată de CardioMedive integrează într-un singur loc toată călătoria medicală a pacientului, de la screening-ul bolii, telediagnostic, monitorizarea continuă și examinarea clinică a pacientului de acasă.

Află mai mult »

Smart City & Mobility

rastel-io-logo

Rastel.io își propune să rezolve problema locurilor de parcare pentru biciclete prin crearea unei rețele smart de parcări sigure. Prin intermediul aplicației mobile rastel.io, bicicliștii pot găsi și accesa cu ușurință toate parcările din rețea, fără a avea nevoie de mai multe chei sau cartele de acces. De asemenea, aplicația oferă companiilor posibilitatea de a se promova, prin crearea de campanii de încurajare și recompensare a mersului pe bicicletă.

Află mai mult »

Smart Retail

spectroo-logo

Spectro:o este o soluție completă de afișaj digital ce permite personalizarea experienței de cumpărături din magazine și comunicarea atât cu clienții, cât și cu angajații. Printr-o platformă digitală intuitivă, Spectro:o ajută branduri din domenii precum retail, HoReCa, sănătate și producție să gestioneze și să distribuie conținut multimedia pe un număr nelimitat de ecrane, în oricâte puncte de vânzare este necesar. Soluția se adresează companiilor care caută să îmbunătățească și să personalizeze experiența în punctele de prezență și, implicit, să-și crească vânzările prin afișaj digital de impact.

Află mai mult »

Startup-uri înscrise în Orange Fab în 2022

Security

logo-coreav

CORE Antivirus este un produs de ultimă generație, extrem de rapid și performant care consumă puține resurse, oferă protecție în timp real, scanări manuale și programate, protecție Cloud și o interfață pentru configurare la distanță. Utilizând Inteligență Artificială avansată, acesta detectează și blochează instantaneu cele mai noi amenințări (Zero-Day, Amenințări Persistente Avansate, Aplicații Potențial Nedorite, Exploit-uri) înainte ca acestea să provoace daune dispozitivului.
De asemenea, CORE Antiviturs oferă un produs recunoscut ca soluție anti-malware legitimă, obținând Premiul VB 100% (2020) și Premiul OSPAS pentru securitate cibernetică (2019).

Află mai mult »

IoT & Connected Objects

logo-esave
esave este un sistem digital bazat pe valve inteligente și Inteligență Artificială, cu ajutorul căruia se poate planifica încălzirea în fiecare încăpere. În plus, datorită comunicației în timp real, detectează și elimina pierderile de căldură atunci cand ferestrele și ușile sunt deschise. Sistemul aduce și un plus de confort utilizatorilor prin balansarea agentului termic pentru a oferi temperatura dorită în fiecare spațiu. esave ajută la obținerea unor facturi cu până la 50% mai mici la încălzire.

Află mai mult »

People & Future of Work

logo-fieldos
FieldOS este 'sistemul de operare' intuitiv care ajută în gestionarea integrată a bunurilor unei companii de către echipele de mentenanță.

Află mai mult »

Security

logo-stageone
StageOne este un proiect disruptiv de Red Team construit de echipa Cyber Dacians. Software-ul permite utilizarea unor tehnici complexe adversariale împotriva infrastructurii țintă pentru a găsi vulnerabilități, și pe baza rezultatelor, ajută la atenuarea acestora înainte ca un atacator real să le poată manipula. Instrumentul pregătește organizațiile pentru a face față atacurilor cibernetice avansate, demonstrând (in)eficacitatea programului lor de securitate.

Află mai mult »

Startup-uri înscrise în Orange Fab în 2021

Digital Education

logo-website-vboard
VBoard oferă o soluție simplă și eficientă pentru predatul cursurilor în mediul online. Produsul VBoard reprezintă o tablă virtuală interactivă, cu un modul audio-video inclus, ce facilitează comunicarea în timp real între profesori și grupuri de elevi. Platforma este adaptată pentru a fi accesată de pe telefoane și tablete și este foarte ușor de accesat în școli datorită multiplelor integrări cu platforme dedicate predării online.

Află mai mult »

People & Future of work

logo-website-zevoZevo Tech dezvoltă tehnologii în domeniul transcrierii, sintezei și prelucrării vorbirii și a limbajului natural folosind algoritmi de Inteligență Artificială și Machine Learning. Zevo Tech este un startup pornit ca spin-off din Laboratorul de Cercetare Speech and Dialogue, din cadrul Universității POLITEHNICA din București, având în spate o echipă formată din profesori și cercetători doctori în inteligența artificială. Produsele Zevo Tech își găsesc utilitatea în domenii precum transcrierea conversațiilor și identificarea vorbitorilor, sintetizarea mesajelor din text în audio sau identificarea emoțiilor și sentimentelor din vorbire.

Află mai mult »

Startup-uri înscrise în Orange Fab prin Cities of the Future în 2021

Smart City & Mobility

citydock-logo1.jpg
CityDock produce stații de încărcare pentru trotinetele electrice după un design propriu, patentat. Completată de o aplicație mobilă ce permite managementul utilizatorilor și oferă informații despre ocuparea stațiilor de încărcare. Soluția poate fi integrată de primării, hoteluri, companii sau universități ce vor să faciliteze soluții de micromobilitate pentru beneficiarii și clienții lor.

Află mai mult »

Security

cyberedu-logo
CyberEdu acoperă decalajul dintre teorie și practică în procesul de învățare a securității cibernetice, oferind o soluție alternativă de dezvoltare a abilităților practice, concentrându-se pe instruire personalizată în funcție de competențe. Odată cu accelerarea digitalizării din ultimul an, securitatea cibernetică a devenit și mai importantă pentru companii, autorități publice și primării. Misiunea CyberEDU este de a fi un stâlp puternic în creșterea și îmbunătățirea abilităților de securitate cibernetică la nivel mondial.

Află mai mult »

Smart City & Mobility, IoT & Connected Objects

econ-logo
ECON este o plaformă IoT ce eficientizează procesul de ridicare a deșeurilor. Prin intermediul senzorilor instalați în containere, platforma afișează nivelul de umplere al fiecărui container. Combinând aceste informații cu locația fiecărui container, aplicația găsește rutele cele mai eficiente pentru colectarea și livrarea către punctul de procesare a deșeurilor.

Află mai mult »

People & Future of Work

emailtree-logo
EmailTree.AI este o soluție end-to-end care automatizează scrierea de e-mailuri si reduce timpul de răspuns pentru acestea. Astfel, companiile și administrațiile publice pot răspunde mai rapid clienților și cetățenilor. Algoritmul parcurge e-mailurile sau orice fel de solicitări sub formă de text, procesează informaţiile pentru a înţelege diferitele situaţii şi probleme semnalate şi pregăteşte sugestii optime si rapide de răspuns, ce pot fi ulterior îmbunătățite de operatori.

Află mai mult »

Startup-uri înscrise în Orange Fab prin 5G Online Challenge în 2020

5G & Networks of the Future, People & Future of Work

clark-vision-logo
ClarK Vision construiește o platformă de realitate augmentată "as a service" legată de un ecosistem de ochelari inteligenți modulari. Diferențiatorul companiei stă în capacitatea de personalizare și adaptabilitatea ușoară a senzorilor încorporați pentru cazuri specifice, în funcție de nevoile clienților. Utilizatorul are capacitatea de a asista de la distanță intervenții (verificarea de la distanță a ceea ce face tehnicianul; trimiterea de instrucțiuni pas cu pas, planuri, scheme; oferirea de instrucțiuni live).

Află mai mult »

5G & Networks of the Future, Smart City & Mobility

interact-logo
INTERACT are ca scop principal dezvoltarea de soluții care permit vehiculelor automate conectate să-și coordoneze comportamentul de conducere atunci când trec prin intersecții inteligente. Coordonarea se bazează pe inteligența internă a vehiculului și pe comunicarea cu alte vehicule, precum și cu infrastructura inteligentă bazată pe tehnologii de conectivitate 5G. Avantajele soluției sunt evidențiate prin optimizarea fluxului de trafic și îmbunătățirea siguranței tuturor participanților la trafic.

Află mai mult »

5G & Networks of the Future, IoT & Connected Objects

mobile-control-logo
Mobile Control este o companie ce dezvoltă sisteme și aplicații pentru industriile mici, agricultură, utilități publice și case. Prin produsul Active Building Control, oferă un ecosistem de monitorizare și control în timp real pentru consumul de energie și parametri de mediu.

Află mai mult »

5G & Networks of the Future, Media & Entertainment

streamerse-logo
Streamerse dezvoltă o platformă de video-streaming de înaltă caliate dedicată evenimentelor, ce permite distribuirea și monetizarea conținutului de valoare către audiențe globale.

Află mai mult »

5G & Networks of the Future, Health & Lifestyle

telios-logo
Telios Care este clinica medicală cu servicii complete de telemedicină, cu peste 25 de ani de experiență din Statele Unite ale Americii în servicii de asistență medicală la distanță. Redefinim standardele pentru serviciile medicale, prin tehnologie și soluții orientate spre îmbunătățirea experienței beneficiarilor. De la organizații mari, la companii mici, Telios Care oferă angajaților consultații de specialitate și recomandări de tratament, în orice zi și la orice oră, fără nevoia unei vizite la un cabinet medical sau camera de urgență.

Află mai mult »

Startup-uri înscrise în Orange Fab în 2020

5G & Networks of the Future

correct-networks-logo
PacketCloud, produsul dezvoltat de Correct Networks, este o platformă de virtualizare eficientă care oferă companiilor de Internet posibilitatea transformării infrastructurii proprii pentru rularea aplicațiilor de tip cloud. Soluția propune o metodă de virtualizare ce permite rulearea a mii de aplicații, fiecare înăuntrul unei mașini virtuale, folosind resurse hardware modeste din interiorul rețelei operatorilor, toate acestea oferind garanții ridicate de securitate și izolare.

Află mai mult »

Security

rungutan-logo-1
Rungutan is the first API Load Testing SaaS Platform, 100% serverless, API driven, that saves up to 80% of the normal Load Testing time. Rungutan helps you simulate workflows to emulate user experience, so it is easier to design workflow-oriented test strategies. With Rungutan, you will know all the time how many users your platform supports and what to do in case of fluctuations. Most importantly, you will finally be able to test only some segments of the platform, defining the tests exactly for your customers’ behavior.

Află mai mult »

IoT & Connected Objects

ogor-logo
Folosind datele satelitare Copernicus, OGOR dezvoltă o platformă complexă pentru fermieri, concentrată în jurul a trei piloni: un jurnal în timp real de observații satelitare, ce se actualizează la fiecare 3 – 5 zile, ce ajută fermierii să înțeleagă rezultatele practicilor agricole; o comunitate și un centru de colaborare, ce ajută fermierii să gestioneze mai ușor provocările zilnice; un îndrumar al activităților agricole, ce ajută fermierii să își organizeze activitățile, de la planificat, semănat pâna la recoltat.

Află mai mult »

Smart Retail

wisevoice-logo
Servicii și automatizare de voce de nivel uman. Produsele Wisevoice sunt construite pentru a ajuta companiile să interacționeze cu clienții, partenerii și angajații prin automatizarea serviciilor de voce și scăderea costurilor.

Află mai mult »

People & Future of Work

acquainted-logo
Acquainted este un sistem de schimb și management de date de contact. În Acquainted cartile de vizita sunt digitale, se pot edita oricând de către utilizator, se trimit și se schimbă instant, conectându-se cu ale celorlalți. Contactele în Acquainted sunt conectate, dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalti, indexate automat și împărtășite cu compania fără nici un efort. Viitorul contactelor e aici.

Află mai mult »

5G & Networks of the Future

bunnyshell-logo
Bunnyshell ajută echipele tehnice să obțină performanță prin agilitate, oferind posibilitatea de a administra și scala arhitecturile aplicațiilor prin două soluții simple: Site Reliability Robot și DevOps Tools. Robotul facilitează monitorizarea, alertarea și optimizarea continuă a oricarui tip de server (fie cloud sau on-premise) iar DevOps Tools le permite utilizatoilor să gestioneze, după bunul plac, fiecare server dintr-o arhitectură cloud, folosindu-se doar de platforma Bunnyshell.

Află mai mult »

People & Future of Work

nestor-logo
Nestor este o platformă cloud ce folosește AI pentru a ghida pas cu pas managerii în dezvoltarea abilităților de coaching și angajații în dezvoltarea lor personală și profesională. Platforma ajută organizațiile să dezvolte o cultură internă axată pe performanță, facilitează colaborarea în echipă, mărește trasparența și prezice în timp real potențiale oportunități și riscuri la nivel organizațional.

Află mai mult »

Smart City & Mobility

polyfazer-logo
Soluție ce susține încărcarea mașinilor electrice și hibride plugin prin stații de încărcare inteligente, portal pentru utilizatori și aplicație mobilă ce permite identificarea și accesarea rapidă a stațiilor de încărcare libere din proximitate.

Află mai mult »

Security

securifai-logo
SecurifAI utilizează algoritmi AI care automatizează analiza în timp real a sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind următoarele scenarii: detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor faciale, a evenimentelor anormale, a bagajelelor abandonate, tracker de pietoni şi alte obiecte (mașini, animale etc.), citirea numărului de înmatriculare auto etc.

Află mai mult »


Startup-uri înscrise în Orange Fab în 2019

Smart territories

agricloud-logo
AgriCloud propune o soluție pentru optimizarea managementului podgoriilor, ce folosește informații obținute din zboruri cu drone. Soluția folosește interpretări de date bazate pe tehnici de vizualizare computerizată, comunicații prin satelit și date istorice din experiența de lucru cu podgorii din Franța, SUA și Africa de Sud.

Află mai mult »

Future of life

configurators3d-logo
Configurators3D dezvoltă tehnologie de randare 3D și oferă soluții de vizualizare și catalog 3D pentru canalele de vânzări din orice domeniu. În plus, propune opțiuni de animare 3D pentru activități de promovare, formarea angajaților sau pentru echipele de service, cu ajutorul obiectelor 3D.

Află mai mult »

Smart territories

eventya-logo-2
Eventya este o platformă ca serviciu care ajută organizațiile publice sau private să-și construiască aplicații mobile și website-uri, fără a apela la servicii costisitoare și de lungă durată de dezvoltare software.

Află mai mult »

Digital

morphl-logo
MorphL utilizează AI pentru a anticipa comportamentul utilizatorilor în folosirea produselor și serviciilor digitale, cu scopul creșterii valorii produsului și a indicatorilor de performanță pentru companii. Viziunea noastră este să ușurăm integrarea AI cu fluxurile de afaceri existente, fără a fi nevoie de resurse dedicate sau specialiști ML sau AI.

Află mai mult »

Digital

productlead-logo
ProductLead este un startup inovator de marketing din România care oferă companiilor soluții de perfecționare a strategiilor de social media. Folosind analize inteligente, conținut generat de utilizatori în social media, vizualuri inspiraționale și tehnologii de omnichannel, companiile își cresc rata de conversie și accesează potențialul maxim al platformelor de social media.

Află mai mult »

Security

siscale-logo
Siscale dezvoltă, in parteneriat cu Orange, IntelScale - o soluție de securitate (threat intelligence) ușor scalabilă, bazată pe algoritmi de inteligență artificială, cu capabilități avansate de analiză. Soluția își propune să ajute companiile mici și mijlocii, care nu au expertiză de securitate și nu dispun de fondurile necesare să angajeze experți, prin intermediul furnizorilor de telecomunicații.

Află mai mult »


Startup-uri înscrise în Orange Fab în 2018

Smart territories

kfactory-logo
KFactory este o soluție Industry 4.0 care digitalizează procesul de producție, având ca scop managementul și îmbunătățirea performanței.
Proiectată să fie accesibilă în orice moment operatorilor, inginerilor și managerilor, KFactory utilizează cele mai noi tehnologii de pe piață: Internet of Things (IoT) pentru colectarea automată de date, respectiv machine learning pentru a înțelege și optimiza modul în care echipamentele industriale, operatorii și comenzile au impact asupra procesului de producție.

Află mai mult »

Smart territories

blugento-logo
Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă construită pe platforma Magento, una dintre cele cea mai populare platforme de comerţ electronic din întreaga lume, într-un format SaaS (Software as a Service). Blugento oferă toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, în baza unui abonament lunar și este integrat cu peste 100 soluții de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive magazinelor online.

[Află mai mult »]

Security

degeneas-logo
O soluție de securitate ce folosește inteligența artificială pentru a adresa două din cele mai complexe și greu de combătut atacuri informatice: watering hole și cryptojacking. Chiar știi ce fac websiteurile pe care le vizitezi zilnic cu echipamentul tău, în spatele cortinei?

[Află mai mult »]

Security

appsulate-logo
Appsulate este un mediu izolat care acționează ca un scut între utilizatori și aplicații web care asigură atât utilizatorii interni, cât și cei externi: atunci când se lucrează la distanță sau terțe părți au nevoie de acces la aplicațiile web din corporații, Appsulate previne exfiltrarea datelor și oferă control, monitorizare și conformitate cu standardele de securitate.

Află mai mult »Startup-uri înscrise în Orange Fab în 2017

Security

pentesttools-logo
Primul serviciu online de evaluare nivelului de securitate prin penetration testing unde utilizatorii obțin o listă detaliată a vulnerabilităților pe care le pot repara pentru a face față unui atac cibernetic.

Află mai mult »

Future of life

uradmonitor-logo-1
uRADMonitor propune o soluție de monitorizare a calității aerului, care este deja în etapa de producție. Misiunea lor este de a îmunătăți viețile oamenilor prin dezvoltarea de tehnologii și atingerea potențialului maxim al aplicațiilor hibride hardware/software.

Află mai mult »

Future of life

symme3d-logo
Prima imprimantă 3D complet integrată și precisă pentru țesuturi avasculare și vase de sange realizate din celule stem, ce folosește un incubator de ultimă generație cu temperatură și umiditatea controlate.

Află mai mult »

Smart territories

fullscreendigital-logo
Fullscreen Digital propune o nouă generație de servicii de cloud cu inteligență bazată pe locație. Soluțiile lor ajută la transformarea vizitatorilor în cumpărători în magazinele tradiționale și la obținerea de informații despre consumatori care pot ajuta la creșterea veniturilor.

Află mai mult »

Smart territories

cbnagrotech-logo
CBNAgro.tech este un produs IoT complex, format din componente hardware și software, pentru a-i ajuta pe proprietarii de silozuri să devină mai profitabili și să evite însilozarea și deteriorarea produselor.

Află mai mult »

Smart territories

box2m-logo
Un ecosistem IoT cu focus pe energie, dar aplicabil şi industriilor de utilități, telecom și securitatea infrastructurii, generând beneficii pentru clienți, precum reducerea facturii de energie cu până la 10%, dar şi optimizarea OPEX si CAPEX prin design inovativ şi disruptiv.

Află mai mult »