Startup-uri înscrise în Orange Fab 2017

/
Startup-uri înscrise în Orange Fab 2017

Orange Fab susține startup-urile cu proiecte inovatoare, care au deja un produs cel puțin la nivel de MVP. Startup-urile admise în progamul de accelerare pot alege să implementeze un proiect pilot alături de clienți Orange, validându-și astfel produsul.

security

logo-pentest
Primul serviciu online de evaluare nivelului de securitate prin penetration testing unde utilizatorii obțin o listă detaliată a vulnerabilităților pe care le pot repara pentru a face față unui atac cibernetic.

Află mai mult »

future of life

logo-uradmonitor
uRADMonitor propune o soluție de monitorizare a calității aerului, care este deja în etapa de producție. Misiunea lor este de a îmunătăți viețile oamenilor prin dezvoltarea de tehnologii și atingerea potențialului maxim al aplicațiilor hibride hardware/software.

Află mai mult »

future of life

logo-symme3d
Prima imprimantă 3D complet integrată și precisă pentru țesuturi avasculare și vase de sange realizate din celule stem, ce folosește un incubator de ultimă generație cu temperatură și umiditatea controlate.

Află mai mult »

smart territories

logo-fullscreen-1
Fullscreen Digital propune o nouă generație de servicii de cloud cu inteligență bazată pe locație. Soluțiile lor ajută la transformarea vizitatorilor în cumpărători în magazinele tradiționale și la obținerea de informații despre consumatori care pot ajuta la creșterea veniturilor.

Află mai mult »

smart territories

logo-cbntech
CBNAgro.tech este un produs IoT complex, format din componente hardware și software, pentru a-i ajuta pe proprietarii de silozuri să devină mai profitabili și să evite însilozarea și deteriorarea produselor.

Află mai mult »

smart territories

logo-x2
Un ecosistem IoT cu focus pe energie, dar aplicabil şi industriilor de utilități, telecom și securitatea infrastructurii, generând beneficii pentru clienți, precum reducerea facturii de energie cu până la 10%, dar şi optimizarea OPEX si CAPEX prin design inovativ şi disruptiv.

Află mai mult »

Dacă ai un startup și vrei să începi o colaborare cu Orange, aplică la Orange Fab.

Aplică acum