Startup-uri înscrise în Orange Fab

/
Startup-uri înscrise în Orange Fab

Orange Fab susține startup-urile cu proiecte inovatoare, care au deja un produs cel puțin la nivel de MVP. Startup-urile admise în progamul de accelerare implementează alături de Orange proiecte pilot, valindându-și astfel produsul și crescându-și baza de clienți.

Startup-uri înscrise în Orange Fab 2020

5G & Networks of the Future

correct-networks-logo
PacketCloud, produsul dezvoltat de Correct Networks, este o platformă de virtualizare eficientă care oferă companiilor de Internet posibilitatea transformării infrastructurii proprii pentru rularea aplicațiilor de tip cloud. Soluția propune o metodă de virtualizare ce permite rulearea a mii de aplicații, fiecare înăuntrul unei mașini virtuale, folosind resurse hardware modeste din interiorul rețelei operatorilor, toate acestea oferind garanții ridicate de securitate și izolare.

Află mai mult »

Security

rungutan-logo-1
Rungutan is the first API Load Testing SaaS Platform, 100% serverless, API driven, that saves up to 80% of the normal Load Testing time. Rungutan helps you simulate workflows to emulate user experience, so it is easier to design workflow-oriented test strategies. With Rungutan, you will know all the time how many users your platform supports and what to do in case of fluctuations. Most importantly, you will finally be able to test only some segments of the platform, defining the tests exactly for your customers’ behavior.

Află mai mult »

IoT & Connected Objects

ogor-logo
Folosind datele satelitare Copernicus, OGOR dezvoltă o platformă complexă pentru fermieri, concentrată în jurul a trei piloni: un jurnal în timp real de observații satelitare, ce se actualizează la fiecare 3 – 5 zile, ce ajută fermierii să înțeleagă rezultatele practicilor agricole; o comunitate și un centru de colaborare, ce ajută fermierii să gestioneze mai ușor provocările zilnice; un îndrumar al activităților agricole, ce ajută fermierii să își organizeze activitățile, de la planificat, semănat pâna la recoltat.

Află mai mult »

Smart Retail

wisevoice-logo
Servicii și automatizare de voce de nivel uman. Produsele Wisevoice sunt construite pentru a ajuta companiile să interacționeze cu clienții, partenerii și angajații prin automatizarea serviciilor de voce și scăderea costurilor.

Află mai mult »

People & Future of Work

acquainted-logo
Acquainted este un sistem de schimb și management de date de contact. În Acquainted cartile de vizita sunt digitale, se pot edita oricând de către utilizator, se trimit și se schimbă instant, conectându-se cu ale celorlalți. Contactele în Acquainted sunt conectate, dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalti, indexate automat și împărtășite cu compania fără nici un efort. Viitorul contactelor e aici.

Află mai mult »

5G & Networks of the Future

bunnyshell-logo
Bunnyshell ajută echipele tehnice să obțină performanță prin agilitate, oferind posibilitatea de a administra și scala arhitecturile aplicațiilor prin două soluții simple: Site Reliability Robot și DevOps Tools. Robotul facilitează monitorizarea, alertarea și optimizarea continuă a oricarui tip de server (fie cloud sau on-premise) iar DevOps Tools le permite utilizatoilor să gestioneze, după bunul plac, fiecare server dintr-o arhitectură cloud, folosindu-se doar de platforma Bunnyshell.

Află mai mult »

People & Future of Work

nestor-logo
Nestor este o platformă cloud ce folosește AI pentru a ghida pas cu pas managerii în dezvoltarea abilităților de coaching și angajații în dezvoltarea lor personală și profesională. Platforma ajută organizațiile să dezvolte o cultură internă axată pe performanță, facilitează colaborarea în echipă, mărește trasparența și prezice în timp real potențiale oportunități și riscuri la nivel organizațional.

Află mai mult »

Smart City & Mobility

polyfazer-logo
Soluție ce susține încărcarea mașinilor electrice și hibride plugin prin stații de încărcare inteligente, portal pentru utilizatori și aplicație mobilă ce permite identificarea și accesarea rapidă a stațiilor de încărcare libere din proximitate.

Află mai mult »

Security

securifai-logo
SecurifAI utilizează algoritmi AI care automatizează analiza în timp real a sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind următoarele scenarii: detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor faciale, a evenimentelor anormale, a bagajelelor abandonate, tracker de pietoni şi alte obiecte (mașini, animale etc.), citirea numărului de înmatriculare auto etc.

Află mai mult »


Startup-uri înscrise în Orange Fab 2019

Smart territories

agricloud-logo
AgriCloud propune o soluție pentru optimizarea managementului podgoriilor, ce folosește informații obținute din zboruri cu drone. Soluția folosește interpretări de date bazate pe tehnici de vizualizare computerizată, comunicații prin satelit și date istorice din experiența de lucru cu podgorii din Franța, SUA și Africa de Sud.

Află mai mult »

Future of life

configurators3d-logo
Configurators3D dezvoltă tehnologie de randare 3D și oferă soluții de vizualizare și catalog 3D pentru canalele de vânzări din orice domeniu. În plus, propune opțiuni de animare 3D pentru activități de promovare, formarea angajaților sau pentru echipele de service, cu ajutorul obiectelor 3D.

Află mai mult »

Smart territories

eventya-logo-2
Eventya este o platformă ca serviciu care ajută organizațiile publice sau private să-și construiască aplicații mobile și website-uri, fără a apela la servicii costisitoare și de lungă durată de dezvoltare software.

Află mai mult »

Digital

morphl-logo
MorphL utilizează AI pentru a anticipa comportamentul utilizatorilor în folosirea produselor și serviciilor digitale, cu scopul creșterii valorii produsului și a indicatorilor de performanță pentru companii. Viziunea noastră este să ușurăm integrarea AI cu fluxurile de afaceri existente, fără a fi nevoie de resurse dedicate sau specialiști ML sau AI.

Află mai mult »

Digital

productlead-logo
ProductLead este un startup inovator de marketing din România care oferă companiilor soluții de perfecționare a strategiilor de social media. Folosind analize inteligente, conținut generat de utilizatori în social media, vizualuri inspiraționale și tehnologii de omnichannel, companiile își cresc rata de conversie și accesează potențialul maxim al platformelor de social media.

Află mai mult »

Security

siscale-logo
Siscale dezvoltă, in parteneriat cu Orange, IntelScale - o soluție de securitate (threat intelligence) ușor scalabilă, bazată pe algoritmi de inteligență artificială, cu capabilități avansate de analiză. Soluția își propune să ajute companiile mici și mijlocii, care nu au expertiză de securitate și nu dispun de fondurile necesare să angajeze experți, prin intermediul furnizorilor de telecomunicații.

Află mai mult »


Startup-uri înscrise în Orange Fab 2018

Smart territories

kfactory-logo
KFactory este o soluție Industry 4.0 care digitalizează procesul de producție, având ca scop managementul și îmbunătățirea performanței.
Proiectată să fie accesibilă în orice moment operatorilor, inginerilor și managerilor, KFactory utilizează cele mai noi tehnologii de pe piață: Internet of Things (IoT) pentru colectarea automată de date, respectiv machine learning pentru a înțelege și optimiza modul în care echipamentele industriale, operatorii și comenzile au impact asupra procesului de producție.

Află mai mult »

Smart territories

blugento-logo
Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă construită pe platforma Magento, una dintre cele cea mai populare platforme de comerţ electronic din întreaga lume, într-un format SaaS (Software as a Service). Blugento oferă toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, în baza unui abonament lunar și este integrat cu peste 100 soluții de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive magazinelor online.

[Află mai mult »]

Security

degeneas-logo
O soluție de securitate ce folosește inteligența artificială pentru a adresa două din cele mai complexe și greu de combătut atacuri informatice: watering hole și cryptojacking. Chiar știi ce fac websiteurile pe care le vizitezi zilnic cu echipamentul tău, în spatele cortinei?

[Află mai mult »]

Security

appsulate-logo
Appsulate este un mediu izolat care acționează ca un scut între utilizatori și aplicații web care asigură atât utilizatorii interni, cât și cei externi: atunci când se lucrează la distanță sau terțe părți au nevoie de acces la aplicațiile web din corporații, Appsulate previne exfiltrarea datelor și oferă control, monitorizare și conformitate cu standardele de securitate.

Află mai mult »Startup-uri înscrise în Orange Fab 2017

Security

pentesttools-logo
Primul serviciu online de evaluare nivelului de securitate prin penetration testing unde utilizatorii obțin o listă detaliată a vulnerabilităților pe care le pot repara pentru a face față unui atac cibernetic.

Află mai mult »

Future of life

uradmonitor-logo-1
uRADMonitor propune o soluție de monitorizare a calității aerului, care este deja în etapa de producție. Misiunea lor este de a îmunătăți viețile oamenilor prin dezvoltarea de tehnologii și atingerea potențialului maxim al aplicațiilor hibride hardware/software.

Află mai mult »

Future of life

symme3d-logo
Prima imprimantă 3D complet integrată și precisă pentru țesuturi avasculare și vase de sange realizate din celule stem, ce folosește un incubator de ultimă generație cu temperatură și umiditatea controlate.

Află mai mult »

Smart territories

fullscreendigital-logo
Fullscreen Digital propune o nouă generație de servicii de cloud cu inteligență bazată pe locație. Soluțiile lor ajută la transformarea vizitatorilor în cumpărători în magazinele tradiționale și la obținerea de informații despre consumatori care pot ajuta la creșterea veniturilor.

Află mai mult »

Smart territories

cbnagrotech-logo
CBNAgro.tech este un produs IoT complex, format din componente hardware și software, pentru a-i ajuta pe proprietarii de silozuri să devină mai profitabili și să evite însilozarea și deteriorarea produselor.

Află mai mult »

Smart territories

box2m-logo
Un ecosistem IoT cu focus pe energie, dar aplicabil şi industriilor de utilități, telecom și securitatea infrastructurii, generând beneficii pentru clienți, precum reducerea facturii de energie cu până la 10%, dar şi optimizarea OPEX si CAPEX prin design inovativ şi disruptiv.

Află mai mult »