Startup-uri din Orange Fab

2018

/ /
2018

Smart territories

kfactory-logo
KFactory este o soluție Industry 4.0 care digitalizează procesul de producție, având ca scop managementul și îmbunătățirea performanței.
Proiectată să fie accesibilă în orice moment operatorilor, inginerilor și managerilor, KFactory utilizează cele mai noi tehnologii de pe piață: Internet of Things (IoT) pentru colectarea automată de date, respectiv machine learning pentru a înțelege și optimiza modul în care echipamentele industriale, operatorii și comenzile au impact asupra procesului de producție.

Află mai mult »

Smart territories

blugento-logo
Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă construită pe platforma Magento, una dintre cele cea mai populare platforme de comerţ electronic din întreaga lume, într-un format SaaS (Software as a Service). Blugento oferă toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, în baza unui abonament lunar și este integrat cu peste 100 soluții de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive magazinelor online.

[Află mai mult »]

Security

degeneas-logo
O soluție de securitate ce folosește inteligența artificială pentru a adresa două din cele mai complexe și greu de combătut atacuri informatice: watering hole și cryptojacking. Chiar știi ce fac websiteurile pe care le vizitezi zilnic cu echipamentul tău, în spatele cortinei?

[Află mai mult »]

Security

appsulate-logo
Appsulate este un mediu izolat care acționează ca un scut între utilizatori și aplicații web care asigură atât utilizatorii interni, cât și cei externi: atunci când se lucrează la distanță sau terțe părți au nevoie de acces la aplicațiile web din corporații, Appsulate previne exfiltrarea datelor și oferă control, monitorizare și conformitate cu standardele de securitate.

Află mai mult »