Despre Orange

/
Despre Orange

Despre Orange România

Povestea companiei pe piaţa din România începe în anul 1997 când a fost efectuat primul apel în reţeaua Dialog. Apoi, în 2002 Dialog şi Alo devin Orange.

Din 2004 și până în prezent, Orange este liderul industriei telecom în România, un operator ce oferă servicii integrate, cu peste 10 milioane de clienți şi o cifră de afaceri de 1,23 miliarde de euro în 2021. Orange România conectează 1 din 2 români şi oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV sau servicii de smart home.

Ambiţia Orange România de a deveni alegerea #1 pentru conectivitate, servicii convergente, divertisment digital şi servicii digitale pentru familiile şi afacerile din ţară se reflectă în demersurile pe care compania le desfăşoară constant, precum identificarea unor servicii simple şi inovative, care să îmbunătățească modul în care oamenii trăiesc, muncesc, călătoresc și interacționează.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile pe https://www.orange.ro

Descoperă Grupul Orange

Orange este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din lume, cu vânzări de 42,3 miliarde de euro în 2021 și 142.000 de angajați la nivel mondial. Grupul Orange este un important furnizor de servicii globale IT și de telecomunicații pentru companii multinaționale, sub brandul Orange Business Services.

Ca operator de reţea în 26 de tări, cu peste 250 milioane de clienţi pe cinci continente, filosofia Orange rămâne aceeaşi: să facă tehnologia accesibilă tuturor, să îmbogăţească şi să simplifice viaţa clienţilor, prin construirea serviciilor viitorului, împreună cu ei, şi prin contribuţia la transformarea societăţii. Ca parte a planului său strategic, "Engage2025", Grupul Orange pune în centrul strategiei sale nevoile clienților, cu scopul de a oferi tuturor acces la o lume digitală responsabilă.

Mai multe informaţii despre Grupul Orange găsești aici: https://www.orange.com/en/Group/Strategy