Startup-uri din Orange Fab

2019

/ /
2019

Smart territories

agricloud-logo
AgriCloud propune o soluție pentru optimizarea managementului podgoriilor, ce folosește informații obținute din zboruri cu drone. Soluția folosește interpretări de date bazate pe tehnici de vizualizare computerizată, comunicații prin satelit și date istorice din experiența de lucru cu podgorii din Franța, SUA și Africa de Sud.

Află mai mult »

Future of life

configurators3d-logo
Configurators3D dezvoltă tehnologie de randare 3D și oferă soluții de vizualizare și catalog 3D pentru canalele de vânzări din orice domeniu. În plus, propune opțiuni de animare 3D pentru activități de promovare, formarea angajaților sau pentru echipele de service, cu ajutorul obiectelor 3D.

Află mai mult »

Smart territories

eventya-logo-2
Eventya este o platformă ca serviciu care ajută organizațiile publice sau private să-și construiască aplicații mobile și website-uri, fără a apela la servicii costisitoare și de lungă durată de dezvoltare software.

Află mai mult »

Digital

morphl-logo
MorphL utilizează AI pentru a anticipa comportamentul utilizatorilor în folosirea produselor și serviciilor digitale, cu scopul creșterii valorii produsului și a indicatorilor de performanță pentru companii. Viziunea noastră este să ușurăm integrarea AI cu fluxurile de afaceri existente, fără a fi nevoie de resurse dedicate sau specialiști ML sau AI.

Află mai mult »

Digital

productlead-logo
ProductLead este un startup inovator de marketing din România care oferă companiilor soluții de perfecționare a strategiilor de social media. Folosind analize inteligente, conținut generat de utilizatori în social media, vizualuri inspiraționale și tehnologii de omnichannel, companiile își cresc rata de conversie și accesează potențialul maxim al platformelor de social media.

Află mai mult »

Security

siscale-logo
Siscale dezvoltă, in parteneriat cu Orange, IntelScale - o soluție de securitate (threat intelligence) ușor scalabilă, bazată pe algoritmi de inteligență artificială, cu capabilități avansate de analiză. Soluția își propune să ajute companiile mici și mijlocii, care nu au expertiză de securitate și nu dispun de fondurile necesare să angajeze experți, prin intermediul furnizorilor de telecomunicații.

Află mai mult »