Startup-uri din Orange Fab

2020

/
2020

5G & Networks of the Future

correct-networks-logo
PacketCloud, produsul dezvoltat de Correct Networks, este o platformă de virtualizare eficientă care oferă companiilor de Internet posibilitatea transformării infrastructurii proprii pentru rularea aplicațiilor de tip cloud. Soluția propune o metodă de virtualizare ce permite rulearea a mii de aplicații, fiecare înăuntrul unei mașini virtuale, folosind resurse hardware modeste din interiorul rețelei operatorilor, toate acestea oferind garanții ridicate de securitate și izolare.

Află mai mult »

Security

rungutan-logo-1
Rungutan is the first API Load Testing SaaS Platform, 100% serverless, API driven, that saves up to 80% of the normal Load Testing time. Rungutan helps you simulate workflows to emulate user experience, so it is easier to design workflow-oriented test strategies. With Rungutan, you will know all the time how many users your platform supports and what to do in case of fluctuations. Most importantly, you will finally be able to test only some segments of the platform, defining the tests exactly for your customers’ behavior.

Află mai mult »

IoT & Connected Objects

ogor-logo
Folosind datele satelitare Copernicus, OGOR dezvoltă o platformă complexă pentru fermieri, concentrată în jurul a trei piloni: un jurnal în timp real de observații satelitare, ce se actualizează la fiecare 3 – 5 zile, ce ajută fermierii să înțeleagă rezultatele practicilor agricole; o comunitate și un centru de colaborare, ce ajută fermierii să gestioneze mai ușor provocările zilnice; un îndrumar al activităților agricole, ce ajută fermierii să își organizeze activitățile, de la planificat, semănat pâna la recoltat.

Află mai mult »

Smart Retail

wisevoice-logo
Servicii și automatizare de voce de nivel uman. Produsele Wisevoice sunt construite pentru a ajuta companiile să interacționeze cu clienții, partenerii și angajații prin automatizarea serviciilor de voce și scăderea costurilor.

Află mai mult »

People & Future of Work

acquainted-logo
Acquainted este un sistem de schimb și management de date de contact. În Acquainted cartile de vizita sunt digitale, se pot edita oricând de către utilizator, se trimit și se schimbă instant, conectându-se cu ale celorlalți. Contactele în Acquainted sunt conectate, dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalti, indexate automat și împărtășite cu compania fără nici un efort. Viitorul contactelor e aici.

Află mai mult »

5G & Networks of the Future

bunnyshell-logo
Bunnyshell ajută echipele tehnice să obțină performanță prin agilitate, oferind posibilitatea de a administra și scala arhitecturile aplicațiilor prin două soluții simple: Site Reliability Robot și DevOps Tools. Robotul facilitează monitorizarea, alertarea și optimizarea continuă a oricarui tip de server (fie cloud sau on-premise) iar DevOps Tools le permite utilizatoilor să gestioneze, după bunul plac, fiecare server dintr-o arhitectură cloud, folosindu-se doar de platforma Bunnyshell.

Află mai mult »

People & Future of Work

nestor-logo
Nestor este o platformă cloud ce folosește AI pentru a ghida pas cu pas managerii în dezvoltarea abilităților de coaching și angajații în dezvoltarea lor personală și profesională. Platforma ajută organizațiile să dezvolte o cultură internă axată pe performanță, facilitează colaborarea în echipă, mărește trasparența și prezice în timp real potențiale oportunități și riscuri la nivel organizațional.

Află mai mult »

Smart City & Mobility

polyfazer-logo
Soluție ce susține încărcarea mașinilor electrice și hibride plugin prin stații de încărcare inteligente, portal pentru utilizatori și aplicație mobilă ce permite identificarea și accesarea rapidă a stațiilor de încărcare libere din proximitate.

Află mai mult »

Security

securifai-logo
SecurifAI utilizează algoritmi AI care automatizează analiza în timp real a sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind următoarele scenarii: detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor faciale, a evenimentelor anormale, a bagajelelor abandonate, tracker de pietoni şi alte obiecte (mașini, animale etc.), citirea numărului de înmatriculare auto etc.

Află mai mult »