AI Vision

/
AI Vision

AIVision este o platforma de analiza video bazata pe AI ce foloseste inputuri de la camere de securitate , camere usb si fisiere video.

Poate sa identifice peste 26 de clase de obiecte inclusiv foc,arme, violenta cu posibilitatea de anonimizare blurare persoane si vehicole in live stream-uri sau videouri.

Platforma se bazeaza pe un Framework AI si Protocol de Comunicatie Proprietar criptat client server si P2P .In platforma se pot adauga multiple device-uri de procesare , incepand cu device-uri IoT pana la servere virtuale de procesare, iar pe acestea se adauga fluxurile video ce se doresc a fi procesate cu diferite retele neuronale disponibile in platforma.De asemenea in platforma este implementat un modul de Labels Management care este dinsponibil in contul clientilor. Acesta este conectat cu toate fluxurile video adaugate pe device-urile de procesare ale clientilor.Cu acest modul se pot creea noi clase de obiecte sau se poate inbunatati detectia pe clasele existente. Daca clientii au deja un dataset existent pot sa il foloseasca pentru labelling in mod privat fara sa uploadeze pozele in cloud-ul AI Vision.

Platforma ofera si servicii de training de noi clase care pot fi folosite la identificarea de erori/defecte in fluxuri de productie.

Folosind infrastuctura Orange, aplicatia de procesare si comunicatie este instatiata peste infrastructura de edge-compute legata la reteaua privata 5G folosind slice URLLC (latenta scazuta, 8ms round-trip delay) si  slice de eMBB  (throughput foarte crescut) se pot transmite cu o viteza foarte mare (comparabila sau mai buna decat fibra) alarmele catre dispozitive conectate la reteaua privata 5G.Procesarea traficului de la camerele clientilor facandu-se exclusiv on-premise.