Alaian deschide un nou apel pentru startup-uri 5G, aplica pana pe 22 decembrie 2023

/ /
Alaian deschide un nou apel pentru startup-uri 5G, aplica pana pe 22 decembrie 2023

Alianta Alaian reuneste nouă mari companii globale de telecomunicații cu scopul de a reinventa industria prin descoperirea celor mai disruptive startup-uri și a potențialului lor de a inova, oferindu-le acces la o rețea de 1 miliard de clienți.

Alianța de telecomunicații este prezenta in peste 65 de piețe și are acces la un ecosistem global de tehnologie, infrastructură și investiții.

Orange Group s-a alăturat alianței în 2023 și își continuă misiunea de a sprijini startup-urile și isi reafirma angajamentul față de dezvoltarea și creșterea de noi afaceri.

Alaian deschide un nou apel pentru startup-uri 5G🎉 

Aplicația este deschisă până pe 22 decembrie! APLICĂ AICI

5G este cea mai recentă generație de rețele mobile care oferă o conexiune wireless mai rapidă, mai fiabilă și mai sigură.

5G este conceput pentru a susține o gamă largă de dispozitive și servicii, de la smartphone-uri la Internetul lucrurilor (IoT) și de la realitate augmentată la vehicule autonome. Prin acest apel ne propunem să găsim noi soluții 5G atât pentru segmentul B2C, cât și pentru B2B, in vertical precum:

Comunicații și infrastructură: conectivitate, IoT, edge computing, Open RAN. conectivitate conform standardelor 3GPP, management automat al rețelei...

Industrie, producție și logistică: AGV-uri, robotică, viziune computerizată, drone, IoT industrial, control al calității cu viziune computerizată, urmărire a activelor și logistică în medii interioare/exterioare, recunoaștere a imaginii, logistică industrială, conectivitate pentru mașini industriale.

Orașe inteligente și mobilitate: urmărirea persoanelor și a bunurilor, V2X, parcare inteligentă, spații inteligente, gestionarea deșeurilor, iluminat și alte elemente ale orașului inteligent etc.

Utilități și energie: clădiri inteligente, contorizare inteligentă, durabilitate, soluții de eficiență energetică în casă, eficiență energetică privată etc.

Agricultura: gestionarea apei, managementul, optimizarea și îmbunătățirea culturilor și a animalelor (zootehnie), etc.

Metaverse și Web3: realitate virtuală, realitate augmentată, experiențe sociale digitale, dispozitive, platforme virtuale, instrumente de identitate, NFTs etc.

Media, divertisment și jocuri: inclusiv soluții pentru experiența fanilor, conținut generat, video și TV, muzică, socializare, cărți audio.

Conținut și video OTT/TV: inclusiv tehnologia care îmbunătățește performanța streamingului prin latență, utilizare cloud, recomandare personalizată, generare automată și inteligentă de conținut etc.

Comerț cu amănuntul și comerț electronic: poziționare în interior, realitate virtuală, realitate augmentată, control stoc, securitate, autentificare, checkout, facturare prin operator, detecție mișcare wifi, securitate etc.

Turism: inclusiv crearea de experiență, controlul accesului, îmbunătățirea experienței de cumpărături, asigurare și asigurare de călătorie etc.

Fintech și servicii financiare: securitate, facturare prin operator etc.

e-Sănătate: viziunea computerizată, monitorizarea pacientului etc.

Educație și Edutaintment: realitatea virtuală și realitate augmentată, inteligența artificială, îmbunătățirea experienței utilizatorului, creșterea interacțiunii și accesibilității etc.

Mai multe informații https://alaian.com/call2023/