Appsulate, Dekeneas și Pentest-Tools pe scena DefCamp #9

/ /
Appsulate, Dekeneas și Pentest-Tools pe scena DefCamp #9

Startup-urile incluse în track-ul de securitate al Orange Fab și-au prezentat soluțiile în cadrul celei de-a 9-a ediții a conferinței internaționale DefCamp. Participanții conferinței dedicate experților în securitate au putut viziona demo-uri ale produselor și au stat de vorbă cu fondatorii în cadrul standurilor dedicate, prezente în zona Orange.

În cea de-a doua zi a conferinței, fondatorii Appsulate, Dekeneas și Pentest-Tools au urcat pe scenă și au oferit detalii despre probleme pe care le adresează prin produsele lor.

Appsulate creează un mediu izolat care acționează ca un scut între utilizatori și aplicații web care asigură atât utilizatorii interni, cât și cei externi: atunci când se lucrează la distanță sau terțe părți au nevoie de acces la aplicațiile web din corporații, Appsulate previne exfiltrarea datelor și oferă control, monitorizare și conformitate cu standardele de securitate.

Dekeneas dezvoltă o soluție de securitate ce folosește inteligența artificială pentru a adresa două din cele mai complexe și greu de combătut atacuri informatice: watering hole și cryptojacking. Chiar știi ce fac websiteurile pe care le vizitezi zilnic cu echipamentul tău, în spatele cortinei?

Pentest-Tools este primul serviciu online de evaluare nivelului de securitate prin penetration testing, unde utilizatorii obțin o listă detaliată a vulnerabilităților pe care le pot repara pentru a face față unui atac cibernetic.