Appsulate primește investiție de la Mihai Rotaru, fondator CleverTaxi

/
Appsulate primește investiție de la Mihai Rotaru, fondator CleverTaxi

Mihai Rotaru, unul dintre fondatorii aplicației Clever Tax, investește în startup-ul de cyber-security Appsulate, câștigătorul premiului "Start-up Excellence Award" la Innovation Labs 2018.

,,Am anunțat încă de când am vândut Clever Taxi că unul dintre planurile mele este să investesc în startup-uri locale promițătoare, pentru a-mi aduce aportul în dezvoltarea mediului antreprenorial tehnologic. Appsulate mi-a atras atenția prin echipa extrem de bine închegată și prin inovația pe care o propune. Văd un potențial imens în transformarea lor treptată în lider pe zona de cyber-security, mai ales în contextul unui viitor în care mediul muncii migrează spre remote din ce în ce mai mult”, a declarat Mihai Rotaru.

Startup-ul Appsulate a fost fondat de Alex Negrea și Uli Mittermaier si susține organizațiile în combaterea atacurilor cibernetice prin protejarea aplicațiilor web critice.

Appsulate permite accesul la aplicații care conțin date sensibile printr-un spațiu protejat, cu vizibilitate ridicată și protecție împotriva atacurilor tip malware. Astfel, Appsulate împiedică pierderea sau furtul de date. Soluția rulează în cloud, dar și prin folosirea unui stick USB. Mai mult, platforma oferă avantaje atât companiilor, cât și angajaților, facilitând flexibilitatea și autonomia în programul de lucru.