Arcanna.ai anunță o investiție de 3,5 milioane USD

/
Arcanna.ai anunță o investiție de 3,5 milioane USD

Arcanna.ai a anunțat astăzi că a obtinut o investitie de 3,5 milioane de dolari într-o rundă seed condusă de Lytical Ventures (New York) cu participarea Osage Venture Partners (Philadelphia), Defined (Vancouver), Isometric Ventures (Luxembourg) și John Stewart. Această infuzie de capital va permite o extindere rapidă a platformei inovatoare Arcanna.ai, un prim pas în industrie, spre luarea autonomă a deciziilor în domeniul securității cibernetice. 

„Suntem încântați să ne alăturăm Arcanna.ai în misiunea lor de a îmbunătăți deciziile umane în domeniul cibernetic”, a declarat Lucas Nelson, partener la Lytical Ventures. „Abordarea inovatoare și angajamentul Arcanna.ai de a remodela cooperarea om-AI în domeniul securității se aliniază perfect cu principiile noastre de investiții.” 

Arcanna.ai abordează o problemă recunoscută în industrie: profesioniștii în securitate cibernetică se confruntă cu un set de provocari majore legate de cresterea numarului de amenințări cibernetice, volume masive de date, alerte dificil de triat si urmarit și o creștere a rezultatelor fals positive. Toate acestea contribuie la supraincarcarea echipelor si cresterea riscului de atacuri informatice pe fondul deficitului de competențe din industrie.

Nate Lentz, managing partner al Osage Venture Partners, a comentat: „Leadership-ul demonstrat de Arcanna.ai și utilizarea strategică a tehnologiilor avansate îi poziționează ca pionieri în domeniu. Credem că Arcanna.ai rezolvă probleme esențiale prin aplicarea AI pentru a spori și automatiza deciziile umane in securitatea și managementul rețelelor IT.” 

Ca platformă Decision Intelligence, Arcanna.ai îmbunătățește luarea deciziilor umane în cadrul centrelor de operațiuni de securitate (SOC) sau al centrelor de operare a rețelelor (NOC), indiferent de solutiile informatice, procesele sau datele utilizate. Aceasta se realizează prin analiza unor volume mari de date și prin încorporarea feedback-ului uman în modelele AI antrenate în mediul clientului.

Prin integrarea soluției Arcanna.ai, organizațiile pot beneficia de o reducere semnificativă a timpului mediu de răspuns (MTTR), o scădere substanțială a riscului și o creștere a capacității de a gestiona posibilele atacuri informatice.

„De ceva timp, datele arată că nu ne putem angaja să ieșim din situația cibernetică cu care ne confruntăm cu toții - nu există destui candidați și nu este suficient timp. Ceea ce putem face, și va face Arcanna.ai, este să creăm un multiplicator de forțe, folosind tehnologia conform viziunii - pentru a ajuta la cresterea productivitatii in securitatea IT, prin inteligenta artificiala”, a declarat John Stewart, fost Cisco Chief Security and Trust Officer, Investor și membru al Consiliului de Administrație. 

Arcanna.ai are sediul în New York și a fost fondata în 2019 de o echipă de profesioniști cu înaltă calificare, cu o vastă experiență în securitate și AI. Peter Ruta, Lucas Nelson și John Stewart vor forma consiliul de administrație al companiei. 

„Această investiție reprezintă un vot semnificativ de încredere în viziunea Arcanna.ai și subliniază importanța tot mai mare a Decision Intelligence în consolidarea apărării cibernetice. Finanțarea va stimula cercetarea, dezvoltarea și extinderea capabilităților noastre de lansare pe piață.” - a declarat CEO-ul și fondatorul Arcanna.ai, Peter Ruta. 

Despre Arcanna.ai:

 Arcanna.ai este un pionier în furnizarea de software pentru îmbunătățirea deciziilor umane în operațiuni critice. Informații suplimentare sunt disponibile la www.arcanna.ai