Andrei Bozeanu, fondatorul Dekeneas, va urca pe scena de Security la IM World 2018

/ /
Andrei Bozeanu, fondatorul Dekeneas, va urca pe scena de Security la IM World 2018

Andrei Bozeanu, fondatorul startup-ului Dekeneas, parte din programul Orange Fab, va urca joi, 4 octombrie pe scena de Security la Internet & Mobile World 2018. Începând cu ora 10:45, el va vorbi despre parteneriatul cu Orange România pentru a analiza volume mari de date, prin intermediul Machine Learning, pentru a detecta modele, anomalii și Amenințări Persistente Avansate, pentru a spori reactivitatea la atacuri cibernetice și cibernetico-fizice.

Împreună cu Cristi Pațachia, Development & Innovation Manager la Orange România, Andrei Bozeanu va prezenta sesiunea numită "Using Big Data Analytics to Enhance Cyber Security Resilience".

Andrei Bozeanu este un cercetător pe probleme de securitate cu 27 de ani de experiență în cercetarea vulnerabilităților și a malware-urilor, threat analysis, penetration testing și digital forensics. Momentan activează ca și consultant în cadrul CERT-RO, precum și a altor entități din domeniul guvernamental și financiar. Este fondator al Dekeneas - soluție de securitate ce folosește inteligența artificială pentru a adresa două din cele mai complexe și greu de combătut atacuri informatice: watering hole și cryptojacking.