Despre MobilPRO, concursul de aplicații susținut de Orange

/ /
Despre MobilPRO, concursul de aplicații susținut de Orange

Orange susține ecosistemul startup-urilor atât prin acceleratorul corporate Orange Fab, cât și prin implicarea în programe de pre-accelerare și pregătire a startup-urilor.

Unul dintre aceste programe este concursul de aplicații software MobilPRO – Inovare și Mobilitate, ce se adresează elevilor de liceu și studenților care vor să facă un prim pas în lumea tehnologiei și antreprenoriatului.
Anul acesta, programul a avut 3 teme de dezvoltare: Smart Health, Smart Travel și Million Dollar Idea. Participarea a fost gratuită, atât pentru antreprenori, cât și pentru spectatori, iar cei mai numeroși participanți au fost studenții de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, cu 11 echipe.
Ne bucurăm să vedem tineri pasionați de tehnologie, ce vor să își transforme ideile creative în produse. MobilPRO este unul dintre primii pași în acest proces, urmând ca startup-ul să poată crește cu ajutorul Orange în programul de pre-accelerare Innovation Labs, pentru a ajunge apoi în Orange Fab – o potențială punte de lansare la nivel internațional.

Mai multe detalii despre concurs pe site-ul MobilPRO.