Festivalul iCEE.fest şi câştigătorii competiției “200 seconds of fame”

/
Festivalul iCEE.fest şi câştigătorii competiției “200 seconds of fame”

Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – a avut loc în această săptămână în București.

Festivalul este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange, fiind printre cele mai mari evenimente din sud-estul Europei dedicat tendinţelor din lumea internetului, comunicării, marketingului digital şi tehnologiilor din domeniu. Ediţia de anul acesta a adunat peste 3000 de persoane în cele două zile de festival.

În cadrul competiției “200 de secunde de faimă” (200 Seconds of Fame) rezervată startupurilor ce au prezentat în fața juriului, au fost alese două startupuri câștigătoare, ambele participante la Innovation Labs, programul de pre-accelerare susținut de Orange.

Din cei 15 finalişti care au urcat pe scenă pentru a-şi prezenta proiectele, juriul şi publicul au votat deopotrivă, la secţiunea sănătate, proiectul WakeZ. Este vorba despre un dispozitiv purtabil care monitorizează ciclul somnului si calculează când e momentul ideal să te trezească.

Spectatorii şi cei care au intrat în legătură online cu festivalul au votat pentru Clark, o echipă premiată şi la Innovation Labs care creează ochelari inteligenţi industriali. Aceştia pot fi folosiţi în diverse industrii pentru a creşte productivitatea angajaţilor şi ii ajută să primească informaţii în timp real.

Suntem bucuroși să vedem rezultate atât de rapide în ecosistemul startupurilor, de asemenea, venind şi de la startupuri din programul  Innovation Labs.