Demo Night - ediție de toamnă, la Timișoara

/ /
Demo Night - ediție de toamnă, la Timișoara

Miercuri, 3 octombrie, începând cu ora 18:30, Cowork Timișoara este gazda ediției de toamnă a Demo Night. Evenimentul organizat de How to Web în parteneriat cu Timișoara Startups, va reuni cele mai bune startup-uri din regiune, ce își vor prezenta produsele pe scenă și vor primi feedback-ul juriului.

Invitatul special al evenimentului este Mircea Căpățână, co-fondator SmartBill. Vom afla detalii despre parcursul SmartBill de la o firma creată de 3 prieteni în Sibiu acum mai bine de 10 ani, prin runde de finanțare de la business angels și fonduri de venture capital, până la diversificarea portofoliului de produse. Conversația va fi moderată de Ciprian Man, reprezentantul Growceanu Angel Investment Group.

Cristi Pațachia, Development & Innovation Manager la Orange România, va fi și de aceasta dată parte din juriu și este disponibil în aceeași zi pentru întâlniri 1 la 1 cu startup-urile. Pentru mai multe detalii despre eveniment și înregistrarea ca și participant, vizitați pagina evenimentului.