Hub Pass

/
Hub Pass

Hub Pass este un program Orange Fab ce susține mobilitatea startup-urilor.

Indiferent unde te poartă afacerile, vei avea la dispoziție gratuit un spațiu de lucru și săli de ședință în rețeaua huburilor partenere din întreaga țară. Astfel, de exemplu, dacă ești membru TechHub din Iasi, atunci când călătorești poți lucra în oricare alt hub partener din orașele Oradea sau Timișoara.

Beneficiul este disponibil gratuit tuturor antreprenorilor din Orange Fab și tuturor membrilor hub-urilor partenere.


Pentru acces, adresează-te managerului hub-ului de care aparții sau scrie-ne la hellofab@orange.ro


Parteneri Hub Pass

Fab Lab Iași

fablabiasi.ro

Fab Lab Iași are o suprafață de peste 700 de metri pătrați și oferă diferite scenarii de utilizare flexibilă a spațiului (zone de competiție, atelier de lucru, săli de curs, spații pentru videoconferințe și birouri personale). Spațiul funcționează ca o platformă independentă care aduce laolalta inovația și comunitatea de tehnologie din Iași.

Str. Rândunica, nr.2, Tex6, 700259, Iași
Vezi pe harta >


Rubik Hub Piatra Neamț

rubikhub.ro

Alătură-te comunității Rubik Hub și bucură-te de avantajele pe care ți le oferim: un spațiu de coworking luminos, creativ și colaborativ, situat în mijlocul naturii!

Rubik Hub este mai mult decât un spațiu fizic, este o comunitate activă de oameni aliniați la același set de valori, cu dorința de a se dezvolta și cu o viziune comună: o lume în care fiecare persoană își atinge potențialul maxim de dezvoltare și creează impact pozitiv în jurul său!

Rubik Hub dezvoltă și unește comunități, alături de care inspiră, educă și accelerează startupuri pentru a deveni afaceri de succes global!

Aleea Tineretului (Ștrand), nr. 26, 610073, Piatra Neamț
Vezi pe harta >


Cowork Timișoara

coworktimisoara.com

Cowork Timișoara este alcătuit din două spații de co-working, prezente pe piața din Timișoara din 2017. Cele două spații vin în întâmpinarea antreprenorilor la început de drum și a liber-profesioniștilor din domeniul digital.

The Garden - Str. Virgil Madgearu, nr. 5, 300192, Timișoara
Vezi pe harta >

Tineretului - Str. Arieș, nr. 19 - Casa Tineretului, etaj 2, sala 206, 300579, Timișoara
Vezi pe harta >


Oradea Tech Hub

oradeatechhub.ro

Oradea Tech Hub există datorită comunității și pentru comunitate🤝. Suntem aici pentru a oferi sprijin oamenilor pasionați de tehnologie și creativi, cu scopul de a dezvolta startup-uri inovatoare, de a face schimb de cunoștințe, de a colabora și de a construi relații puternice. Ne găsești în Cetatea Oradea! 🏰

Dacă ai nevoie de un loc în care să îți găsești inspirația sau ești doar în vizită prin superbul nostru oraș, ești mai mult decât binevenit în spațiul nostru de coworking. Suntem siguri că nu ai mai lucrat niciodată dintr-o cetate. 🤩

Te așteptăm să ne cunoaștem și sa povestim mai multe la o ceașcă de cafea Nespresso! ☕❤

Cetatea Oradea, Cladirea C, Etaj II, Sala 5, 410520, Oradea
Vezi pe harta >


Dacă ai întrebări despre accesarea beneficiilor Hub Pass (ca membru Orange Fab sau al unui hub partener), scrie-ne la hellofab@orange.ro. Poți folosi acest beneficiu în limita a 10 zile pe lună.