Innovation Labs a anunțat câștigătorii

/
Innovation Labs a anunțat câștigătorii

Pe 29 mai, programul Innovation Labs și-a încheiat cel de-al 12-lea sezon cu un Startup Fair și Demo Day, în cadrul cărora 16 echipe finaliste și-au prezentat progresul în fața investitorilor, a presei și a publicului larg, după un program de mentorat de 3 luni. Cele 6 echipe câștigătoare sunt:

  • 350,000 € "Investment Prize": ZeroCode, un instrumentul de analiză a vulnerabilităților. Soluția a fost gândită pentru companiile mici și mijlocii, care poate nu-și permit instrumente de analiză și care analizează în mod manual.
  • 150,000 € "Investment Prize": Pentest Copilot, o echipă de elevi de liceu, care propune o solutie bazata pe inteligență artificială ce genereaza rapoarte pentru pentesteri.
  • "Innovation Labs Grand Prize": Rhythm Touch, o echipă care dezvoltă o brățară inteligentă care transforma muzica in vibratii pentru ca persoanelor cu deficiențe de auz sa se bucure de evenimente culturale.
  • "Best Emerging Start-up": SwiftSight, care transformă camerele de supraveghere standard în sisteme inteligente de senzori comportamentali.
  • "Best Product": SeedPods, o soluție care revoluționează reîmpădurirea cu ajutorul dronelor.
  • "Public Vote": Photon Spark, o soluție inovatoare pentru găzduirea serverelor de jocuri si un instrument de gestionare a comunitatii, toul intr-o singură platformă.

Orange Fab felicită câștigătorii și pe toți membrii acestui sezon de neuitat, care au visat, planificat, creat și prezentat cu pasiune ideile lor! De asemenea, dorim să ne exprimăm admirația față de echipa extraordinară a Innovation Labs, care a făcut totul sa #makeitreal.