Mentorii și partenerii noștri

/
Mentorii și partenerii noștri

Mentorii și partenerii noștri îți vor oferi cunoștințele și expertiza lor pentru ca tu să ai cea mai bună îndrumare pentru realizarea produsului tău.

Mentori

cristian-patachia
Cristian Patachia
Development & Innovation Manager
@Orange Romania

Manager cu peste 17 ani de experiență în industria telecomunicațiilor, acoperind o gamă largă de tehnologii, dezvoltare de produse și managementul inovatiei.

În prezent este managerul echipei de Dezvoltare și Inovare din departamentul de inginerie și coordonează multiple proiecte de cercetare în următoarele domenii: securitate cibernetică, orașe inteligente, expunerea și monetizarea de APIs, tehnologii cloud și IoT/M2M.

bogdan-iordache
Bogdan Iordache
Co-founder
@How to Web

Antreprenor și investitor în companii de tehnologie, co-fondator al Conectoo, achiziționat de Conversion Media, fondator al How to Web, TechHub București, Tech Angels și Innovation Labs. În prezent, Bogdan face parte din echipa How to Web ce contribuie la implementarea Orange Fab în România.

nicolae-moldovan

Nicolaie Moldovan
City Manager
@Primaria Alba Iulia

Lucrează de peste 15 ani în administrația publică locală, fiind specializat în dezvoltare comunitară susținută cu fonduri externe. Deține o bogată experiență în managementul elaborarii și implementării de proiecte nerambursabile adresate atât sectorului public, cât și privat, în special neguvernamental, susține traininguri în project management.

Coordonează implementarea proiectului Alba Iulia Smart City 2018 și este preocupat de implementarea strategiei de city branding a orașului și creșterea reputației Municipiului Alba Iulia, în plan național și internațional, ca o destinație de turism și servicii conexe.

andrei-son
Andrei Son
Country Innovation Manager
@Continental Romania

Andrei Son este managerul naţional de inovare al Continental R&D România şi liderul grupului Advanced Engineering România (ADAS AE-RO).
Și-a început cariera înca de pe băncile facultăţii ca dezvoltator software într-un startup timişorean orientat pe dezvoltarea de soluţii software custom pentru optimizarea proceselor de business şi producţie.

Are experiență în management de proiect, arhitectură de sisteme informatice, vânzări tehnice consultative, marketing online şi tele-marketing, pregătire de licitaţii şi cotaţii în mediul corporate, aplicare pe proiecte cu finanţare publică şi multe altele.

andrei-avadanei
Andrei Avadanei
Presedinte
@Centrul de Cercetare in Securitate Informatica din Romania

Andrei Avădănei este președintele organizației care se ocupă de coordonarea DefCamp – cea mai mare conferință de securitate informatică și hacking din Europa Centrală și de Est. Este CEO Bit Sentinel, un startup ce oferă servicii de securitate informatică menite să protejeze companiile de amenințări informatice.

Are peste 10 ani de experiență în IT și securitate informatică, peste 60 de premii naționale și internaționale câștigate în competiții de dezvoltare web & software, algoritmică și securitate informatică.


Parteneri corporate

continental-logo

Continental Automotive Group este unul din principalii furnizori ai industriei auto cu peste 87,000 de angajați în peste 170 de locații. Toți muncesc în medii diferite cu o viziune unică: mobilitatea să fie mai sigură, sustenabilă și interconectată, elemente pe care le caută și la startup-urile din Orange Fab.

alba-iulia-logo

Municipiul Alba Iulia – Cealaltă Capitală – implementează în prezent proiectul Alba Iulia Smart City 2018, proiect lansat la inițiativa Ministerului Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională în parteneriat cu Municipiul Alba Iulia. Proiectul se bazează pe dezvoltarea de parteneriate cu asociații, companii, clustere, institute de cercetare-dezvoltare, universități și voluntari, cu scopul de a transforma Alba Iulia într-un oraș intelligent pâna în 2018 când va fi în centrul tuturor evenimentelor dedicate sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, act consemnat la Alba Iulia în anul 1918.


Partener tehnologic

logo-defcamp

Centrul de Cercetare în Securitate Informaticăa din România (CCSIR) este o asociație non-guvernamentală ce se ocupă cu organizarea DefCamp - cea mai mare conferință de securitate informatică și hacking din Europa Centrală și de Est. În fiecare an, evenimentul gazduiește peste 1000 de participanți și 30 de speakeri.

Echipa CCSIR are experiență și în organizarea de workshopuri și training-uri în domeniul securității cibernetice și în dezvoltarea de soluții și servicii de securitate. Oferă startup-urilor din domeniul securității cibernetice posibilitatea de a-și prezenta produsul și tehnologia din spatele acestuia pe scena DefCamp.


Partener coworking

logo-coworking

TechHub e un spațiu unic unde startup-urile de tehnologie pot crește mai repede. Intreținem o rețea internațională de antreprenori concentrați pe tehnologie și cu aceleași viziuni, punându-le la dispoziție un spațiu unde pot lucra, întalni, colabora, învăța și se pot distra. Lucrurile bune se întamplă atunci când oamenii potriviți se întalnesc în același loc.

Dacă ai un startup și vrei să începi o colaborare cu Orange, aplică la Orange Fab.

Aplică acum