Ne întâlnim online la Demo Nights, pentru a descoperi cele mai bune startup-uri din țară

/ /
Ne întâlnim online la Demo Nights, pentru a descoperi cele mai bune startup-uri din țară

Seria de evenimente Demo Nights, organizată de How to Web, își continuă întâlnirile în online. Orange este și în acest an partener al programului pentru a descoperi, susține și promova startup-urile din întreaga țară.

Demo Nights creează oportunități de business pentru următorul val de startup-uri tehnologice și conectează fondatori, investitori, creatori de produse și comunități locale din România și țările vecine.

În cadrul evenimentelor, startup-urile locale își prezintă proiectele și primesc feedback de la un juriu format din profesioniști cu experiență în creșterea și susținerea startup-urilor. De asemenea, participanții află povești de busines și lecții învățate în cadrul unui interviu cu unul dintre antreprenorii locali de succes.

Următorul eveniment va avea loc joi, 26 martie, începând cu ora 18:30 și este dedicat comunității din Cluj-Napoca. Înscrierea este gratuită, fie că vrei să-ți prezinți startup-ul sau să faci parte din audiență.

Înscrie-te acum!

Calendarul următoarelor evenimente programate este:

  • Iași – 9 aprilie
  • Piatra-Neamț – 28 aprilie
  • București – 7 mai
  • Sofia – 27 mai
  • Timișoara – 4 iunie
  • București – 3 septembrie
  • București – 17 septembrie

Până când vom fi în siguranță să ne revedem față în față, îți dăm întâlnire online!

"În contextul situației actuale, la How to Web am decis să mutăm toate evenimentele Demo Nights în online pentru moment pentru că ne interesează să oferim un mediu sigur echipei noastre și participanților la evenimente, dar în același timp vrem să continuăm să ajutăm ecosistemul de startupuri din România chiar și în aceste vremuri mai grele pentru mediul de business. Putem trece cu bine de această perioadă doar împreună." Bogdan Iordache, fondator How to Web.