Ne vedem la Urban Innovation Hackathon - București, 10-12 Mai

/ /
Ne vedem la Urban Innovation Hackathon - București, 10-12 Mai

Orange susține conferința Urban Talks și hackathonul dedicat inovării urbane, ce vor avea loc la București între 10 și 12 Mai. Printre speakerii evenimentului se numără și Monica Obogeanu, Startup Programs Manager la Orange România și coordonatorul programului Orange Fab.

Conferința de pe 10 mai va include 3 teme de discuție: Orașe inteligente, Orașe durabile, Orașe creative. Pe lista vorbitorilor se regăsesc reprezentanți ai Băncii Mondiale, Comisiei Europene și experți internaționali din Olanda, Suedia și SUA.

Hackathonul, ce va avea loc pe 11 și 12 mai, s-a născut din dorința de a evidența modalitățile în care tehnologia poate fi utilizată pentru a rezolva o gamă largă de probleme urbane. În cadrul evenimentului, programatorii vor întâlni experți în domeniul mediului, urbanism și mobilității urbane și vor genera soluții pentru orașele noastre.

Organizatorii au pregătit și premii în valoare de 3.000 de euro ce vor răsplăti cele mai ingenioase soluții pentru orașe inteligente și durabile.

Află mai multe și înscrie-te pe site-ul evenimentului!