Vino alături de noi la 5G Technology Tour

/ /
Vino alături de noi la 5G Technology Tour

ACTUALIZARE:

Am decis să amânăm evenimentele 5G Technology Tour pentru că ne dorim să ne întâlnim față în față. Vom actualiza în curând programul.
Te asigurăm că întreaga noastră atenție este îndreptată acum pentru a ne susține clienții și partenerii în toate circumstanțele.

-> Poți să te înscrii în continuare pentru oricare dintre evenimente și te vom anunța pe e-mail atunci când vom stabili noile date.


Ne face plăcere să anunțăm deschiderea aplicațiilor pentru 5G Technology Tour, o serie de evenimente de tip hackathon dedicate dezvoltatorilor de produse și antreprenorilor, care vor avea astfel acces la cele mai noi tehnologii și echipamente.

În prima jumătate a anului 2020, vom organiza evenimente parte din 5G Technology Tour  în cele 4 orașe în care Orange Romania a lansat comercial rețeaua 5G și vom avea alături parteneri din comunitățile antreprenoriale locale:

Pe parcursul a 3 zile, participanții vor participa la sesiuni de prezentări și discuții despre tehnologii și vor dezvolta prototipuri de produse folosind suita de tehnologii puse la dispoziție, cu susținerea experților Orange și ai partenerilor.

Vom alege cele mai bune proiecte și le vom susține pe termen lung, prin includerea în programul Orange Fab.

La 5G technology Tour se pot înscrie atât echipele deja formate care au un produs sau un prototip pe care doresc să-l îmbunătățească, cât și programatorii, inginerii hardware, desginerii și managerii de produs care au sau sunt în căutarea unei idei de produs.

“Prin aceaste evenimente ne dorim să susținem crearea de produse care îmbunătățesc modul în care oamenii trăiesc și își conduc afacerile. Vrem să identificăm dezvoltatori pasionați de produse și aplicații, în domenii precum securitate, mobilitate, retail, smart city, media, entertainment, sănătate sau educație digitală, pe care să îi susținem pe termen lung cu acces la tehnologii și oportunități de afaceri.” - Cristian Paţachia, Development & Innovation Manager în cadrul Orange România.

Participanții vor primi acces la o suită de echipamente, tehnologii, API-uri și opțiuni de conectivitate ce contribuie la formarea ecosistemului 5G sau Internet of Things:

  • Conectivitate 5G, LoRaWan sau LTE-M (rețele dedicate conectării obiectelor IoT)
  • Live Objects, platforma dezvoltată de Orange pentru gestionarea obiectelor IoT
  • Flexible Engine, serviciul Orange Business Services de cloud public prin care clienții pot optimiza, transforma și dezvolta rapid aplicații de business
  • Acces la API-uri de Wi-Fi Smart City Data Feed și evenimente de Cyber Security din platforma Business Internet Security
  • Acces la resurse 5G dezvoltate în proiectele de cercetare Horizon 2020, SLICENET, MATILDA, 5G-EVE și 5G-VICTORI.

Dacă vrei să participi, completează formularul de aplicare acum! Participanții vor fi selectați pe baza profilelor căutate, pe măsura primirii aplicațiilor și în limita locurilor disponibile.

Inscrie-te acum