Vino alături de Orange la VivaTechnology, Paris

/ /
Vino alături de Orange la VivaTechnology, Paris

Orange este partener principal al VivaTechnology, cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor din Europa, ce va avea loc anul acesta pe 11-13 iunie, în Paris.

Invităm startup-urile din România să participe la challenge-urile deschise de Vivatech împreună cu grupul Orange, în cadrul cărora pot câștiga standuri la conferință, bilete gratuite și oportunități de pitching. Challenge-urile lansate se concentrează pe trei domenii: 5G, securitate cibernetică și responsailitate socială corporativă. Aplică aici până pe 21 februarie!


Anul trecut evenimentul reunit 124.000 de participanți din 125 de țări, 13.000 de startup-uri, 3300 de investitori și 2500 de jurnaliști.

Printre speakerii conferinței s-au numărat conducătorii unora dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume precum Mark Zuckerberg - Facebook,  Jack Ma - Alibaba, Satya Nadela - Microsoft sau Eric Schmidt - Alphabet, dar și personalități mondiale precum Usain Bolt, Justin Trudeau sau Emmanuel Macron.

În 2019, 5 startup-uri din România au fost prezente în zona de expo dedicată Orange Fab: Blugento, Siscale, KFactory, URADMonitor și BeOnTime.

"Vivatech a fost cel mai mare eveniment la care am participat și cel mai complex din punct de vedere al industriilor încorporate în eveniment. Focusul principal al companiilor prezente este orientat către digitalizare și automatizare prin tehnologia de ultimă generație. Pe noi direct, ne-a ajutat să înțelegem mai bine cum ne putem poziționa în piață, față de concurența noastră, și, mai mult, purtând discuții la eveniment am aflat multe lucruri importante, mai ales despre scalarea în internațional. Prezentările keynote speakeri-lor au fost de asemenea o experiență pe care rar o mai întâlnești.

În concluzie recomand prezența măcar odată la acest eveniment, deoarece parcursul unui start-up poate fi puternic influențat de experiențele altor start-up-uri aflate la eveniment." - Remus Lucuț, International Business  Development Manager, Blugento