70 de echipe intră în programul de pre-accelerare Innovation Labs susținut de Orange

/ /
70 de echipe intră în programul de pre-accelerare Innovation Labs susținut de Orange

În weekend-ul trecut au avut loc hackathoanele ce au dat start programului Innovation Labs în Iași, Cluj, Sibiu și Timișoara - după ce cu o săptămână înainte s-a dat startul oficial al programului la București. Echipa Orange România a fost prezentă în fiecare dintre cele 4 locații, unde a susținut prin mentorat și acces la tehnologie echipele de studenți.

În urma etapei de selecție reprezentate de evenimentele de tip hackathon, în programul Innovation Labs au fost admise 70 de echipe la nivel național. Fiecare va participa pe parcursul următoarelor 3 luni într-un program de dezvoltare și mentorat, în care vor întâlni experți și reprezentanți ai celor mai valoroase companii din ecosistemul antreprenorial din România.

10 dintre cele 70 de echipe selectate folosesc deja tehnologii oferite de Orange pentru a-și dezvolta produsele. În continuare, echipa Orange este disponibilă pentru a oferi acces gratuit la echipamente și API-uri și a oferi suport, atât tehnic, cât și la nivel de produs și business, pentru echipele care avansează în program.

"M-a impresionat propunerea diversă de soluții generate de mediul în care trăiesc studenții, cât și anticiparea nevoilor unor domenii de activitate specifice. În cadrul Innovation Labs 2019 am observat folosirea soluțiilor de Inteligență Artificială și Machine Learning în peste 50% dintre ideile prezentate, ceea ce mă ajută în calibrarea poziționării noastre în piața de cloud services." - Cristian Turcin, Cloud Services Product Manager la Orange România.

Pentru a afla mai multe informații depre Innovation Labs intră pe www.innovationlabs.ro.