A început Innovation Labs 2019, programul de pre-accelerare susținut de Orange

/ /
A început Innovation Labs 2019, programul de pre-accelerare susținut de Orange

Orange susține programul de pre-accelerare Innovation Labs pentru al șaselea an la rând. Innovation Labs 2019 a debutat în acest weekend cu hackathonul dedicat studenților din București, ce a avut loc în Biblioteca Universității "Politehnica" din București.

Hackathonul din București a atras 65 de echipe pasionate de tehnologie, ce și-au prezentat ideile, au avut parte de mentorat și au dezvoltat prototipuri ale produselor pe parcursul evenimentului de peste 30 de ore. În urma prezentărilor finale în fața juriului, format din personalități ale ecosistemului inovației digitale din România, au fost selectate 23 de proiecte pentru a intra oficial în programul de dezvoltare și mentorat ce se va desfășura pe parcursul următoarelor trei luni.

Orange susține echipele din Innovation Labs prin acces la tehnologiile Orange, prezentate pe https://www.innovationlabs.ro/tech. Experți din cadrul companiei au fost prezenți la hackathonul de la București și vor continua lucrul cu echipele selectate pe parcursul programului. Printre aceștia se numără Cristian Pațachia - Development & Innovation Manager, Ioan Pepenar - IoT Product Manager, Cristian Turcin - Cloud Services Product Manager, Alexandru Oprea - Development & Innovation Engineer, Mihaela Cristescu - Wi-Fi & Analytics Product Manager, Ioan Constantin - Cyber Security Expert și Monica Obogeanu - Startup Programs Manager.

"Suntem alături de echipele din Innovation Labs, investind din timpul experților noștri și oferindu-le acces la tehnologii și echipamente. Suntem disponibili pentru a oferi mentorat și în materie de produs și business iar, pentru echipele mai avansate, putem facilita proiecte pilot împreună cu clienții Orange. Suntem încrezători că, și anul acesta, vom identifica proiecte împreună cu care să continuăm colaborarea în cadrului acceleratorului Orange Fab. Avem deja parteneriate comerciale de lungă durată cu echipe absolvente de Innovation Labs precum Pentest Tools, Fullscreen Digital sau Appsulate." - Cristian Pațachia, Development & Innovation Manager la Orange România.

Weekendul viitor (pe 9 și 10 martie) se va da startul programului și în Cluj, Iași, Sibiu și Timișoara, înscrierile pentru aceste orașe fiind deschise până pe 7 martie la https://www.innovationlabs.ro/register/index.html.