Orange susține secțiunea dedicată spin-off-urilor din cercetarea academică la Innovation Labs 2020

/ /
Orange susține secțiunea dedicată spin-off-urilor din cercetarea academică la Innovation Labs 2020

Suntem bucuroși să susținem, pentru al șaptelea an consecutiv, programul de pre-accelerare dedicat studenților din universitățile tehnice, Innovation Labs. Venim alături de echipele de studenți și doctoranzi cu susținere în tot ce înseamnă tehnologiile viitorului, suport tehnic și mentorat de business pentru crearea de produse.

În premieră, anul acesta programul Innovation Labs deschide o secțiune dedicată cercetătorilor ce își doresc să comercializeze rezultatele tehnice deosebite, susținută de Orange.

”Am întâlnit de-a lungul anilor cercetători excepționali, cu rezultate științifice recunoscute la nivel mondial. Prin susținerea acestei noi secțiuni, ne dorim să le oferim acestora susținerea de care au nevoie pentru a transforma avansul tehnologic în produse finale, utile și valoroase pentru oameni.

Vom fi alături de ei atât pe parcursul programului Innovation Labs, precum și după. Promisiunea noastră este că cele mai bune echipe, ale căror produse pot fi incluse în liniile de business Orange și Orange Business Services, vor fi admise în programul Orange Fab, pentru a ne pregăti împreună de comercializarea către utilizatorii finali” - Cristian Pațachia, Development & Innovation Manager la Orange România.

Orange a lucrat deja cu mai multe echipe absolvente ale programului Innovation Labs, majoritatea fiind și astăzi parteneri ai companiei: Siscale, Appsulate, Pentest-Tools, URADMonitor, Fullscreen Digital.

De asemenea, Orange România are o experiență bogată de implicare în proiecte de cercetare, prin colaborarea în diverse consorții internaționale, în cadrul proiectelor de cercetare Horizon 2020 precum SLICENET, MATILDA, 5G-EVE și 5G-VICTORI.

Înscrierile pentru prima etapă a programului Innovation Labs, hackathoanele din București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara, sunt deschise pe site-ul Innovation Labs.