Orange a prezentat soluțiile BOX2M și CBNAgro.tech în cadrul Microsoft Business Summit 2018

/ /
Orange a prezentat soluțiile BOX2M și CBNAgro.tech în cadrul Microsoft Business Summit 2018

Pe 6 noiembrie, la București, a avut loc Microsoft Business Summit. Cu această ocazie, Orange a prezentat în zona de standuri soluțiile BOX2M și CBNAgro.tech, startup-uri parte din programul Orange Fab.

În cadrul evenimentului, Orange a anunțat lansarea la nivel național a rețelei LTE-M - tehnologie low-power, licențiată 3GPP, ce este capabilă să conecteze dispozitive și senzori direct la rețeaua 4G. Rețeaua LTE-M este acum disponibilă în 3137 de localități din România.

Prin parteneriatul din cadrul Orange Fab, BOX2M a avut acces timpuriu la tehnologia LTE-M și a implementat deja soluții bazate pe aceasta în cadrul produsului de management al energiei electrice în Alba-Iulia și Constanța.

BOX2M dezvoltă un ecosistem IoT cu focus pe energie, aplicabil şi industriilor de utilități, telecom și securitatea infrastructurii, generând beneficii pentru clienți, precum reducerea facturii de energie cu până la 10%, dar şi optimizarea OPEX si CAPEX prin design inovativ şi disruptiv.

"BOX2M a participat la Microsoft Summit și a prezentat multiple soluții bazate pe LTE-M, cu accent pe aplicatii de energie inteligentă pentru orașe și infrastructuri critice. Am arătat aplicațiile practice clientilor ce au vizitat standul Orange, inclusiv integrarea platform-to-platform, în mod particular cu platforma IoT Live Objects oferită de Orange.
Din perspectiva temelor și a audienței, evenimentul a fost foarte concentrat pe clienții corporate ai Microsoft, ceea ce a maximizat vizibilitatea soluțiilor BOX2M în piață." - Alex Gliga, fondator BOX2M.

CBNAgro.tech dezvotă produse IoT complexe, formate din componente hardware și software, pentru a-i ajuta pe proprietarii de silozuri și magazii să devină mai profitabili și să reducă riscurile și problemele aferente depozitării.