Startup-urile de Security din cadrul Orange Fab, prezente la #certcon8

/ /
Startup-urile de Security din cadrul Orange Fab, prezente la #certcon8

Appsulate, Dekeneas și PentestTools, startup-urile din track-ul Security al programului Orange Fab, au fost prezente săptămâna aceasta la conferința de securitate cibernetică The New Global Challenges in Cyber Security, organizată de CERT-RO (Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică).

În cadrul evenimentului găzduit de Biblioteca Națională a României, standul Orange a dezvăluit participanților cele trei companii participante în Orange Fab. Startup-urile au arătat demo-uri ale produselor proprii, precum și soluția Business Internet Security Threat Map - ce integrează atât tehnologia de la companii incluse în Orange Fab (PentestTools, Dekeneas și Fullscreen Digital), cât și dezvoltări realizate de către Orange și Bit Sentinel.

În cadrul aceleiași conferințe, Marius Iordache, IP Network Architect la Orange România, a susținut prezentarea denumită 5G - the Next Romanian Business Locomotive, în cadrul căreia a menționat și susținerea inovației în securitate prin programul Orange Fab.