Demo Day Orange Fab România - 2018

/
Demo Day Orange Fab România - 2018

Programul Orange Fab  a împlinit un an în România, moment marcat cu un eveniment la care au participat startup-urile înscrise în program, dar și membri ai comunității de antreprenoriat. În cadrul evenimentului, companiile înscrise în program și-au prezentat pe scenă produsele, evoluția proiectelor și rezultatele obținute alături de Orange. Audiența, formată din membri Orange România, investitori, lideri de comunități din toată țară și antreprenori, a putut apoi viziona demo-uri ale produselor prezente în Orange Fab, în cadrul unui eveniment informal de networking.

O dată cu finalizarea primului an de program, colaborarea dintre Orange și echipele participante trece la un alt nivel. Până acum s-a lucrat pe conturarea și implementarea unor proiecte pilot. Orange România a investit 500.000 de euro în relația cu startup-urile participante, suma reprezentând costuri pentru productivizare, dezvoltarea unor noi funcționalități noi, precum și achiziția directă a unor echipamente și produse dezvoltate de startup-uri. Acum, atenția se va concentra pe creșterea efortului de vânzări, atât la nivel național, cât și internațional, și accelerarea vitezei de dezvoltare a proiectelor.

"Sărbătorim primul an de Orange Fab România cu încrederea că am construit un cadru valoros pentru a lucra cu startup-urile și a aduce valoare tuturor clienților noștri finali. Adunăm lecțiile învățate după un an de program și ne întărim angajamentul de a construi un viitor mai bun prin innovația tehnologică." - Cristi Pațachia, Development & Innovation Manager la Orange România.