Sărbătorim împreună primul an de Orange Fab România

/
Sărbătorim împreună primul an de Orange Fab România

Primul eveniment Demo Day al programului Orange Fab România va avea loc pe 24 septembrie, începând cu ora 18:00. Startup-urile cu care am lucrat în ultimul an, precum și startup-urile nou-intrate în program, își vor prezenta produsele în fața unei audiențe selecte.

Ne face plăcere să împărtășim aceste momente cu membrii comunității. Așadar, pe lângă invitații de seamă ai evenimentului, am păstrat câteva locuri deschise în audiență.

Dacă ești fondatorul unui startup ce poate beneficia de un parteneriat cu Orange, ești curios să afli mai multe despre program chiar de la startup-urile care au lucrat alături de noi și vrei să întâlnești experți din rețeaua Orange România și Orange Fab internațional, înscrie-te acum pentru unul din locurile deschise.


Orange Fab România este un accelerator corporate organizat de Orange România, cu suportul How to Web, ce facilitează crearea de parteneriate comerciale între startup-uri inovatoare și Orange. Startup-urile implementează un proiect pilot de parteneriat comercial cu Orange România, beneficiind de suport dinăuntrul și din afara companiei Orange pe tot parcursul proiectului.  Programul efectiv se desfașoară pe parcursul unui an, scopul final fiind ca la final, între Orange România și startup-urile implicate, să se consolideze o colaborare comercială de lungă durată.