Soft Tehnica prezintă: Aidoo

/
Soft Tehnica prezintă: Aidoo

Suntem bucuroși să anunțăm că Soft Tehnica a intrat in comunitatea de startup-uri Orange Fab. Dacă vă întrebați ce caută Soft Tehnica, un dezvoltator de software consacrat, printre startup-uri, răspunsul este că echipa nu stă într-un singur loc și continuă să împingă limitele tehnologice ale imaginației. În urmă cu cinci ani, echipa a fost inspirată de ideea de instruire asistată de o hologramă - și acesta a fost începutul lui Aidoo, solutia cu care Soft Tehnica s-a alăturat acceleratorului nostru.

Aidoo este un asistent virtual holografic - un concept care ar putea suna încă a ceva dintr-un film, nu-i așa? Simplificând, vorbim despre un avatar - desenat sau capturat după o persoană reală - care este capabil să interacționeze cu oamenii și să le ofere informațiile necesare sau anumite servicii în timp real. Dezvoltatorii lui Aidoo au reușit să facă soluția foarte prietenoasă și usor de utilizat - nu doar în ceea ce privește aspectul, ci și mimica, mișcările și vocea avatarului se aseamănă cu cea a unui om, ștergând astfel posibila neplăcere pe care unii dintre noi ar putea-o resimți în urma interacțiunii cu un robot. Inteligența artificială și învățarea automată ajută la adaptarea soluției pentru orice industrie: educație, formare, sănătate, bănci, chiar și producție - gama de aplicabilitate a acestui instrument este cu adevărat impresionantă!

Oamenii din spatele avatarului

Florian Bucă, directorul general al Soft Tehnica, afirmă că în prezent un departament al companiei este implicat în dezvoltarea soluției Aidoo. În plus, Florian menționează că firma colaboreaza si cu experți externi pentru sarcini specifice, cum ar fi desenarea avatarurilor. Incluzând personalul extern, aproximativ 10 persoane lucrează în prezent la dezvoltarea soluției.

Cine și de ce îl alege pe Aidoo?

Aidoo by Soft Tehnica sporește eficiența operațională prin automatizarea bazată pe inteligență artificială, reducând semnificativ timpul și resursele. De asemenea, oferă asistență rapidă, 24/7 pentru clienți în mai multe limbi, asigurând răspunsuri rapide și interacțiune personalizată, ceea ce contribuie la creșterea satisfacției și loialității clienților.

Așadar, dacă sunteți o companie interesată să vă optimizați cheltuielile cu sarcinile repetitive, să oferiți asistență clienților la nivel înalt, să vă instruiți angajații cu privire la sarcinile complexe înainte de a le executa în teren, Aidoo este pentru dumneavoastră! Încă de pe acum, soluția a câștigat un interes semnificativ din partea marilor jucători de pe piața românească și a devenit alegerea unor companii precum BCR și ZARA.

Așteptam cu nerăbdare să...

Soft Tehnica are planuri ambițioase pentru Aidoo, care cuprind aspecte strategice, tehnologice, funcționale și economice. În prezent, compania nu a identificat o nișă principală pentru Aidoo; acesta este testat și aplicat în diverse verticale pentru a-și găsi o poziție confortabilă pe piață. În timp ce colaborează cu Orange Fab, Soft Tehnica își propune să standardizeze produsul, făcându-l mai rapid, mai accesibil și mai ușor de achiziționat de către clienții țintă. În plus, parteneriatul cu Orange va facilita tranziția Aidoo către cloud, o opțiune mai favorabilă în comparație cu instalațiile pe loc, care necesită adesea investiții inițiale substanțiale în dezvoltarea rețelei. Iar acestea sunt doar câteva dintre îmbunătățirile interesante așteptate în viitorul apropiat. De exemplu, Aidoo, este disponibil în prezent în limbile engleză și română, dar va putea "vorbi" în curând pe germană, spaniolă și franceză.

So, bonne chance și suntem încântați să împărtășim această cale cu voi!