Orange Fab Startup Stories

/
Orange Fab Startup Stories

Dăm startul unei serii de interviuri prin care prezentăm poveștile de succes ale unor start-upuri din Orange Fab. Astfel, prin intermediul #OrangeFabStartupStories afli chiar de la fondatorii startup-urilor cum au început drumul spre antreprenoriat, care este povestea din spatele produselor și serviciilor pe care le-au dezvoltat și cum programul de accelerare Orange Fab i-a ajutat să-și ducă business-urile la următorul nivel.


Streamerse este o platformă de streaming live și on-demand pentru conținut de înaltă calitate ce permite organizatorilor de evenimente să-și implice audiența în evenimente live, să monetizeze conținutul video și să beneficieze de efectul de marketplace. Momentan, platforma se axează în special pe transmiterea de spectacole de teatru și concerte de muzică live, însă aplicabilitatea și versatilitatea ei permite trasmiterea oricărui tip de eveniment, precum cele sportive sau conferinte. De asemenea, platforma se remarcă prin experiența facilă și intuitivă pe care o oferă utilizatorilor, dar mai ales prin modul flexibil de monetizare.


OGOR este un startup de agri-tech ce oferă o platformă complexă pentru fermieri, dezvoltată folosind date satelitare. Scopul produsului este de a traduce informații de tip Big Data referitoare la condițiile agricole ale unui teren într-o formă accesibilă fermierilor. Acestea ajută fermierii în luarea deciziilor bazate pe date pentru a reduce costurile, a crește producția și a îmbunătăți fertilitatea naturală a solului.


Prin Orange Fab, startup-urile primesc susținere în implementarea proiectelor pilot, dar și acces la tehnologii și echipamente, mentorat tehnic sau de business pentru rafinarea produselor lor. După implementarea cu succes a proiectelor, startup-urile pot primi acces la rețeaua de distribuție națională și internațională a Orange și Orange Business Services.