Orange Fab Startup Stories

/
Orange Fab Startup Stories

Dăm startul unei serii de interviuri prin care prezentăm poveștile de succes ale unor start-upuri din Orange Fab. Astfel, prin intermediul #OrangeFabStartupStories vei afla chiar de la fondatorii startup-urilor cum au început drumul spre antreprenoriat, care este povestea din spatele produselor și serviciilor pe care le-au dezvoltat și cum programul de accelerare Orange Fab i-a ajutat să-și ducă business-urile la următorul nivel.


Începem seria cu OGOR, startup de agri-tech ce oferă o platformă complexă pentru fermieri, dezvoltată folosind date satelitare. Scopul produsului este de a traduce informații de tip Big Data referitoare la condițiile agricole ale unui teren într-o formă accesibilă fermierilor. Acestea ajută fermierii în luarea deciziilor bazate pe date pentru a reduce costurile, a crește producția și a îmbunătăți fertilitatea naturală a solului.


Prin Orange Fab, startup-urile primesc susținere în implementarea proiectelor pilot, dar și acces la tehnologii și echipamente, mentorat tehnic sau de business pentru rafinarea produselor lor. După implementarea cu succes a proiectelor, startup-urile pot primi acces la rețeaua de distribuție națională și internațională a Orange și Orange Business Services.