Startup-urile Dekeneas, EmailTree, Nestor, Nooka Space, Telios Care și VBoard au participat în standul Orange Fab la Viva Technology 2022

/ /
Startup-urile Dekeneas, EmailTree, Nestor, Nooka Space, Telios Care și VBoard au participat în standul Orange Fab la Viva Technology 2022

Viva Technology este cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei si startup-urilor din Europa, ce are loc anual la Paris. Ediția 2022 a reunit 91.000 de participanți cu 146 de naționalități. Startup-urile din România au avut oportunitatea să participe la eveniment și să-și prezinte soluțiile în cadrul zonei expoziționale Orange Fab, alături de startup-uri din alte 22 de țări ale rețelei internaționale Orange Fab.

Astfel, startup-urile Dekeneas, EmailTree, Nestor, Nooka Space, Telios Care și VBoard au putut să întâlnească potențiali clienți, colaboratori sau investitori. De asemenea, în cadrul zonei expoziționale care a cuprins peste 2.000 de expozanți, au luat contact cu startup-uri și companii consacrate și au avut oportunitatea să descopere produse inovatoare competitoare sau complementare, de la care pot învăța sau cu care pot colabora.

În cadrul evenimentului, pe multiplele scene, au urcat 350 de speakeri ce și-au împărătășit experiența și viziunea pentru viitorul digital.

În cadrul unui panel dedicat laboratoarelor Orange 5G la care a participat și Michael Trabbia (CTIO, Orange Group), Katerina Dobroiu (CCO, Telios Care) a împărtășit experința de lucru alături de 5G Lab din București, implementat de Orange România în colaborare cu Institutul de Cercetare CAMPUS al UPB. Află mai multe detalii, aici.

De asemenea, adiacent Viva Technology, startup-urile și-au prezentat produsele în cadrul unui Demo Day al rețelei internaționale de programe Orange Fab, derulate în 23 de țări. Astfel, startup-urile au oportunitatea să deschidă noi colaborări în cadrul grupului Orange.