Startup-urile din Orange Fab se adaptează noului context cu acțiuni și oferte speciale pentru clienți

/ /
Startup-urile din Orange Fab se adaptează noului context cu acțiuni și oferte speciale pentru clienți

Noul context global ne determină pe toți să ne adaptăm modul de lucru și să ne adaptăm oferta de business pentru a ne susține clienții cât mai bine.

Deși sunt companii la început de drum, puternic afectate în sinea lor, startup-urile Orange Fab se implică prin acțiuni de susținere a mediului medical și societății civile, precum și prin crearea de oferte noi, discounturi sau acțiuni speciale, pentru a-și susține cât mai bine clienții.

Iată câteva dintre cele mai interesante noutăți de la antreprenorii Orange Fab:

 • SYMME3D

Compania timișoreană Symme3D, alături de alți antreprenori și profesioniști locali, a lansat un proiectul VentilaTM în care lucrează la dezvoltarea unui ventilator ce poate fi construit din piese printate 3D și monitorizat de la distanță. Momentan sunt în faza de finalizare a prototipului care va fi trimis pentru aprobare către autorități. Cele mai noi informații sunt publicate constant pe: https://www.facebook.com/VentilaTM

 • URADMONITOR

URADMonitor continuă să fie activi alături de societatea civilă și autotități în măsurarea calității aerului, scoțând la iveală date interesante, în contextul în care obiceiurile de viață s-au schimbat foarte mult în ultimele luni.

În paralel, Radu Motișan, fondatorul URADMonitor, a dezvoltat un prototip de mască de protecție printată 3D, cu filtre textile. Modelul de printare 3D este disponibil gratuit iar mai mulți proprietari de imprimante 3D din țară au început să producă măști. Iată un exemplu - Asociația Prahova în Acțiune: https://www.facebook.com/prahova.in.actiune/posts/3036008116493706

 • BLUGENTO

Blugento susține afacerile tradiționale să-și creeze magazine online în scurt timp, cu includerea tuturor serviciilor necesare (securitate avansată, integrări cu procesatori de plăți și curieri). Cu susținerea Orange Fab și a colegilor din OBS, au creat o ofertă specială pentru clienții Orange Business Services din România, ce include prețuri preferențiale și funcționalități suplimentare (inclusiv listare în marketplace-ul Emag) pentru magazinul online. Oferta este disponibilă în perioada martie 2020 - mai 2020, prin intermediul reprezentanților de vânzări.

Mai multe detalii despre Blugento și colaborarea cu Orange, sunt disponibile la: https://www.orangefab.ro/blugento/

 • BUNNYSHELL

Bunnyshell contribuie la schimbarea focusului către online și transformare digitală a tuturor IMM-urilor afectate economic de catre Coronavirus prin :
- Migrare gratuită în cloud
- 50% discount timp de 12 luni pentru platforma Bunnyshell
- Acces gratuit la platforma Bunnyshell, timp de 6 luni, pentru ca toate companiile din domeniul medical, cercetare, educație si ONG-uri, care construiesc și caută activ soluții împotriva COVID-19, să își accelereze dezvoltarea

Mai multe detalii la: https://www.bunnyshell.com/ro-covid-19/

 • NESTOR

În această perioadă tranziția de la lucrul din birou la remote work este inevitabilă. De aceea, echipa Nestor susține companiile în a realiza mai ușor această tranziție atât prin consultanță, resurse digitale, audio prin Nestor Podcast Series cât și prin access gratuit în platformă. "Am adaptat produsul nostru nevoilor din piață și am configurat un set de funcționalități pe care le oferim gratuit pentru 3 luni". Mai multe detalii, pe: https://nestorup.com/covid-19-resources/.

 • PENTEST-TOOLS

Pentest-Tools a pornit o initiativa prin care ajută organizațiile care sunt în prima linie de luptă cu COVID-19, ajutându-le cu o testare de securitate gratuită, făcută de către specialiștii Pentest-Tools. La final, vor primi un raport cu problemele de securitate identificate și un set de recomandari detaliate pentru a remedia eventualele probleme.

”Credem că este nevoie de o astfel de testare deoarece am observat o creștere a atacurilor cibernetice în această perioadă, în special îndreptate asupra instituțiilor medicale, spitale și media.”

Organizațiile interesate de acest serviciu gratuit pot trimite o cerere la: https://pentest-tools.com/services/free-website-pentesting-covid19/

 • MORPHL

MorphL susține magazinele online să-și crească vânzările și să-și optimizeze bugetele de marketing prin implementarea modelelor de inteligență artificială.

În această perioadă au înregistrat o serie de 3 webinarii, alături de un expert în UX și optimizarea ratelor de conversie în e-commerce, prin care au împărtășit cunoștințe practice pentru optimizarea bugetelor magazinelor online. Înregistrările sunt disponibile aici: https://www.crowdcast.io/e/Ecommerce-Marketing-Spend-Optimization

De asemenea, recent au publicat un whitepaper gratuit, numit “How to make sense of Artificial Intelligence for Business”, ce conține 16 studii de caz despre implementarea inteligenței artificiale în proiecte din 9 industrii. Whitepaper-ul este disponibil la: https://morphl.io/resources/white-papers/ai-for-business.html

 • KFACTORY

KFactory și-a adaptat produsul pentru a oferi clienților extra-funcționalități care să îi ajute în noul context: au implementat o funcționalitate de afișare a metodelor de prevenție împotriva coronavirusului pe ecranele din fabrici utilizate pentru monitorizarea producției. Personalul din fabrici este astfel informat permanent despre măsurile foarte importante în această perioadă.

 • SISCALE

Siscale are o ofertă critică relevantă pentru clienții enterprise în această perioadă:
- Servicii care asigură vizibilitatea și securitatea echipelor de ce lucrează remote
- Livrarea agilă a predicțiilor prin intermediul Machine Learning în diverse domenii precum sănătate, operațiuni de vânzări, date operaționale bazate pe locație etc.
- Monitorizarea și raportarea activelor critice de afaceri pentru analizarea impactului contextului COVID-19

 • BOX2M

BOX2M oferă soluții de monitorizare automată, indiferent de tipul de instrumentație (existentă sau neechipată încă), de vendorul producător (pentru cea existentă), de tipul de agent de utilitate măsurat sau de densitatea și amplasarea acesteia. Soluțiile adresează orice tip de infrastructură industrială, indiferent dacă aceasta este parte din spații de producție (fabrici, hale de reparatii), spații de desfacere (centre comerciale de orice scală, depozite), spații administrative (clădiri cu orice fel de destinație). Soluțiile BOX2M elimină nevoia de interacțiune umană și reduc semnificativ costurile cu energia și alte utilități, respectiv costurile de mentenanță preventivă și reactivă. Momentan, BOX2M are asigurat un stoc de echipament de telemetrie proprietar cât și resurse cloud operabile pentru 8-10 fabrici de dimensiune medie.

Considerând situația actuală, BOX2M oferă un discount de 35% față de prețul de piață, pentru componentele de tip CAPEX (hardware și instalare) necesare implementării, precum și posibilitatea mutării bugetului de tip CAPEX în costuri recurente, plătibile semestrial sau anual. Detalii despre ofertă sunt disponibile la adresa de email office@box2m.com.

 • PRODUCT LEAD

Product Lead oferă consultanță gratuită cu privire la toate actiunile pe zona de influencer marketing. Echipa se implică constant cu support considerabil către influenceri și către branduri.

 • AGRICLOUD

Agricloud asigură suport clienților de la ora 7:00 la 21:00 au oferit amanarea unui procent de 50% din plata lunară.

 • POLYFAZER

Polyfazer a oferit deja gratuit anumite servicii către clienții din portofoliu și către prospecți pe perioada situației de urgență. În plus, clienții care nu pot plăti, cu argumente obiective, la cerere, primesc termen de plata mai mare.