Susținem startup-urile cu echipe diverse prin parteneriatul cu pre-acceleratorul StepFWD

/ /
Susținem startup-urile cu echipe diverse prin parteneriatul cu pre-acceleratorul StepFWD

Ne bucurăm să ne alăturăm ca parteneri în programul StepFWD - pre-acceleratorul ce susține startup-urile de tehnologie cu echipe diverse. Prin parteneriatul cu StepFWD ne dorim să identificăm cel puțin o echipă ce dezvoltă un produs în direcțiile strategice pentru Orange, pe care să o susținem în rafinarea produsului și alături de care să construim o colaborare de lungă durată.

"Prin acest parteneriat ne continuăm misiunea de a susține ecosistemul și programele educaționale dedicate antreprenorilor. Considerăm că aceasta este baza solidă pe care se construiesc startup-urile de mâine, alături de care ne dorim să lucrăm și în programul Orange Fab. Încurajarea diversității și egalității de șanse este o temă foarte importantă pentru noi și credem că StepFWD este un contributor foarte valoros în acest sens." - Monica Obogeanu, Startup Programs Manager la Orange România

StepFWD se adresează startup-urilor de tehnologie la început de drum care vor să își dezvolte afacerea și au creat deja un prototip / o primă versiune a produsului. În cadrul programului, fondatorii startup-urilor vor participa la workshop-uri și sesiuni de mentorat și vor avea acces la o rețea de mentori formată din antreprenori, investitori și profesioniști din ecosistemul local. Participând la program, fondatorii vor învăța cum să-și valideze și testeze presupunerile și să identifice pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-și lansa produsul pe piață.

Pentru a beneficia de susținerea dedicată din partea mentorilor Orange, trebuie să dezvolți un produs într-unul din domeniile Orange Fab: 5G și infrastructuri de comunicații avansate, IoT și obiecte conectate, smart city și mobilitate, fintech, smart retail, media și divertisment, sănătate și mod de viață, oameni și viitorul locurilor de muncă, educație digitală.

Aplică până pe 30 august 2020!