Inscrie-te la Webinar-ul TrialsNet din data de 7 noiembrie 2023 11:00-12:30 CET

/
Inscrie-te la Webinar-ul TrialsNet din data de 7 noiembrie 2023 11:00-12:30 CET

Înscrie-te aici pentru a participa la webinar-ul organizat în cadrul proiectului TrialsNet pentru a afla detalii despre finanțarea nerambursabilă din cadrul apelului deschis.

Webinar-ul se va desfașura în data de 7 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00-12:30 CET.

O inregistrare a acestuia este disponibilă si pe canalul de Youtube TrialsNet

În data de 16 octombrie 2023 consorțiul TrialsNet a lansat primul apel deschis organizațiilor terțe, care oferă două tipuri de finanțări, 100% nerambursabile.

Apelul se adresează companiilor (IMM-uri), startup-urilor, centre de cercetare sau altor entități relevante care pot dezvolta noi studii de caz/tipuri de utilizări  sau utilizări complementare celor existente pentru a îmbogăți și mai mult domeniile TrialsNet și pentru a efectua teste la scară largă peste infrastructura 5G existentă.

Pe lângă finanțarea din cadrul apelului, participanții vor avea acces și la laboratoarele Orange 5G din București și Iași, unde, alături de specialiști din cadrul Orange România, își vor putea rula aplicațiile într-o rețea 5G privată, de tip Standalone (SA), beneficiind astfel de funcționalități precum slicing și API-uri deschise pentru monitorizare și management în timp real.