Blugento - Platform for Growth

/ /
Blugento - Platform for Growth

Blugento, un startup din Cluj, este partener Orange Fab din 2018. Blugento propune o soluție de magazin online ultra-performantă, utilă pentru orice tip de business care vrea să vândă online, în siguranță. Aceasta este o platformă de e-commerce și oferă toate funcționalitățile necesare unui magazin online de success, fiind integrat cu peste 100 soluții de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive.

Soluția de eCommerce este construită pe platforma Magento, una dintre cele cea mai populare platforme de comerţ electronic din întreaga lume, într-un format SaaS (Software as a Service) și este oferită în baza unui abonament lunar.

Cu peste 400 de clienți din România în portofoliu, la începutul anului 2020 Blugento a lansat agenția de digital marketing Zea, pentru a-și susține clienții cu toata suita de servicii necesare dezvoltării unui business în online.

Principalele beneficii ale platformei Blugento

  • Magazin online performant, cu servicii de asistență incluse
  • Implementare și scalare rapide, în funcție de nevoile de business
  • Costuri de realizare, întreținere și mentenanță predictibile
  • Tranzacții sigure
  • Integrare cu firme de curierat
  • Funcționalități de marketing digital pentru creșterea business-ului

Află mai multe despre:


Blugento, susținut de Orange Fab

În 2019, Blugento a făcut primii pași în extinderea internațională, deschizând operațiuni în Polonia, cu susținerea R22 și Orange.

În 2020, Blugento, cu susținerea Orange Fab, a creat o ofertă specială pentru clienții Orange Business Services (OBS) din România, ce include prețuri preferențiale și funcționalități suplimentare pentru magazinul online. Aceasta este disponibilă în perioada martie 2020 - iunie 2020, prin intermediul reprezentanților de vânzări.

De-a lungul parteneriatului, startup-ul a beneficiat de expunere națională și internațională la multiple evenimente, prin intermediul rețelei internaționale Orange Fab. Dintre acestea, se remarcă:


Despre companie

Blugento este o companie din Cluj Napoca, fondată în 2016 de către Sandu Băbășan, Vlad Stănescu și Sergiu Băbășan. În 2017 a atras o investiție de 120.000 Euro iar în 2019, compania a anunțat o nouă rundă de finanțare în valoare de 1.1 milioane de Euro din partea grupului polonez R22.

Află mai multe despre Blugento