5 noi startup-uri se alătură Orange Fab

/ /
5 noi startup-uri se alătură Orange Fab

Ne bucurăm să anunțăm 5 noi startup-uri care se alătură programului de accelerare Orange Fab. Numărul total de colaborări ajunge astfel la 21, după 2.5 ani de funcționare. Prin Orange Fab, startup-urile primesc acces la cele mai noi tehnologii, susținere pentru dezvoltarea produselor, acces în rețeaua de distribuție Orange și Orange Business Services, dar și în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară, prin Hub Pass.

Cele 5 startup-uri nou intrate în programul Orange Fab dezvoltă soluții în domenii precum oameni și viitorul locurilor de muncă, 5G și rețelele viitorului, securitate și orașe inteligente:

  • Acquainted este un sistem de schimb și management de date de contact. Contactele în Acquainted sunt conectate, dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalți, indexate automat și împărtășite fără efort.
  • Nestor este o platformă cloud ce folosește inteligența artificială pentru a facilita colaborarea în echip. De asemenea, crește nivelul de transparență și prezice în timp real potențiale oportunități și riscuri la nivel organizațional.
  • Bunnyshell este dedicat echipelor tehnice, oferind posibilitatea de a administra și adapta arhitecurile aplicațiilor prin două soluții – Site Reliablity Robot și DevOps Tools. Robotul facilitează monitorizarea, alertarea și optimizarea continuă a oricărui tip de server iar DevOps Tools le permite utilizatorilor să gestioneze fiecare server dintr-o arhitectură cloud, folosindu-se doar de platforma Bunnyshell.
  • Polyfazer susține încărcarea mașinilor electrice și hibride plug-in prin stații de încărcare inteligente, portal pentru utilizatori și aplicație mobilă ce permite identificarea și accesarea rapidă a stațiilor de încarcare libere din proximitate.
  • SecurifAI utilizează algoritmi de inteligentă artificială care automatizează în timp real analiza sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind scenarii precum detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor facilale, a evenimentelor anormale, a bagajelor abandonate, citirea numărului de înmatriculare auto etc.

„Suntem bucuroși să începem colaborarea cu cele mai noi 5 startup-uri Orange Fab. Deși programul se desfășoară pe o perioadă de un an, realitatea este că noi continuăm să lucrăm îndeaproape cu toate startup-urile care au intrat în program. Obiectivul nostru este să creăm un adevărat ecosistem de parteneri tech alături de care să tranformăm modul în care trăim și lucrăm. Acest model este unul de succes, anumite startup-uri chiar furnizând servicii pentru Orange” - Monica Obogeanu, Startup Programs Manager.

Află mai multe despre toate startup-urile Orange Fab!