Startup-uri din Orange Fab

2020 | 5G Online Challenge

/ /
2020 | 5G Online Challenge

5G & Networks of the Future, People & Future of Work

clark-vision-logo
ClarK Vision construiește o platformă de realitate augmentată "as a service" legată de un ecosistem de ochelari inteligenți modulari. Diferențiatorul companiei stă în capacitatea de personalizare și adaptabilitatea ușoară a senzorilor încorporați pentru cazuri specifice, în funcție de nevoile clienților. Utilizatorul are capacitatea de a asista de la distanță intervenții (verificarea de la distanță a ceea ce face tehnicianul; trimiterea de instrucțiuni pas cu pas, planuri, scheme; oferirea de instrucțiuni live).

Află mai mult »

5G & Networks of the Future, Smart City & Mobility

interact-logo
INTERACT are ca scop principal dezvoltarea de soluții care permit vehiculelor automate conectate să-și coordoneze comportamentul de conducere atunci când trec prin intersecții inteligente. Coordonarea se bazează pe inteligența internă a vehiculului și pe comunicarea cu alte vehicule, precum și cu infrastructura inteligentă bazată pe tehnologii de conectivitate 5G. Avantajele soluției sunt evidențiate prin optimizarea fluxului de trafic și îmbunătățirea siguranței tuturor participanților la trafic.

Află mai mult »

5G & Networks of the Future, IoT & Connected Objects

mobile-control-logo
Mobile Control este o companie ce dezvoltă sisteme și aplicații pentru industriile mici, agricultură, utilități publice și case. Prin produsul Active Building Control, oferă un ecosistem de monitorizare și control în timp real pentru consumul de energie și parametri de mediu.

Află mai mult »

5G & Networks of the Future, Media & Entertainment

streamerse-logo
Streamerse dezvoltă o platformă de video-streaming de înaltă caliate dedicată evenimentelor, ce permite distribuirea și monetizarea conținutului de valoare către audiențe globale.

Află mai mult »

5G & Networks of the Future, Health & Lifestyle

telios-logo
Telios Care este clinica medicală cu servicii complete de telemedicină, cu peste 25 de ani de experiență din Statele Unite ale Americii în servicii de asistență medicală la distanță. Redefinim standardele pentru serviciile medicale, prin tehnologie și soluții orientate spre îmbunătățirea experienței beneficiarilor. De la organizații mari, la companii mici, Telios Care oferă angajaților consultații de specialitate și recomandări de tratament, în orice zi și la orice oră, fără nevoia unei vizite la un cabinet medical sau camera de urgență.

Află mai mult »